det är en vacker resa

BYT TILL NOKIAN HAKKAPELIITTA VINTERDÄCK PÅ DIN BIL

Fordonstyp

Däck

Hakkapeliitta R3

#nyhet #hakka-skydd #elbilar

4.8 | 6 recensioner

Nya dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R3 ger en perfekt kombination av säkerhet och komfort. Nokian Hakkapeliitta R3 som anpassar sig efter alla väglag och ger enastående grepp är första valet för bilister som uppskattar säkerhet, komfort...

Läs mer

WR A4

#elbilar

4.2 | 5 recensioner

Nya Nokian WR A4 ger en optimal kombination av högklassig väghållning och pålitligt vintergrepp i centraleuropeiska förhållanden. Däcken ger en balanserad körning för sportiga bilar vid snabba väderomslag.

Läs mer

Hakkapeliitta 9

#testvinnare #hakka-skydd #elbilar

4.5 | 59 recensioner

Världens första patenterade koncept med två olika typer av dubbar som ger, förutom utmärkt fäste vid inbromsning och acceleration, ett överlägset grepp i kurvor och vid omkörningar både ishala och snöiga vägar.

Läs mer

Hakkapeliitta 8

#testvinnare #hakka-skydd

4.8 | 272 recensioner

Detta premiumdäck har vunnit flera test i motormagasin världen över och passar för förare som inte vill kompromissa med säkerheten i vinterväglag.

Läs mer

Hakkapeliitta R2

#testvinnare #hakka-skydd

4.7 | 105 recensioner

Det nordiska vinterdäcket med den allra senaste tekniken för förare som kräver absolut körkomfort, märkbara bränslebesparingar och de bästa säkerhetsegenskaperna som odubbade vinterdäck kan erbjuda.

Läs mer

WR D4

#testvinnare #elbilar

Världens första premiumvinterdäck för personbilar vars många dimensioner tillhör den bästa klassen A, i EU:s däckmärkning. Nokian WR D4 har utmärkt grepp och dess unika innovationer gör att körningen på våta och snöiga vägar kan ske säkert och bal...

Läs mer

WR D3

4.8 | 15 recensioner

Nokian WR D3 erbjuder förstklassiskt grepp och utmärkta köregenskaper i krävande centraleuropeiska vinterförhållanden.

Läs mer