det är en vacker resa

BYT TILL NOKIAN HAKKAPELIITTA VINTERDÄCK PÅ DIN BIL

Fordonstyp

Däck

WR Snowproof

#kommer snart

Den nya flaggskeppsprodukten från vinterdäckens uppfinnare är en mästerlig kombination av arktisk expertis och djup förståelse för alperna. Upplev total kontroll, säker körning och balanserad körkänsla under alla förhållanden från snö till slask o...

Läs mer

Hakkapeliitta R3

#nyhet #hakka-skydd #elbilar

4.7 | 11 recensioner

Nya dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R3 ger en perfekt kombination av säkerhet och komfort. Nokian Hakkapeliitta R3 som anpassar sig efter alla väglag och ger enastående grepp är första valet för bilister som uppskattar säkerhet, komfort...

Läs mer

Hakkapeliitta 8

#testvinnare #hakka-skydd

4.8 | 281 recensioner

Detta premiumdäck har vunnit flera test i motormagasin världen över och passar för förare som inte vill kompromissa med säkerheten i vinterväglag.

Läs mer

Hakkapeliitta 9

#testvinnare #hakka-skydd #elbilar

4.5 | 75 recensioner

Världens första patenterade koncept med två olika typer av dubbar som ger, förutom utmärkt fäste vid inbromsning och acceleration, ett överlägset grepp i kurvor och vid omkörningar både ishala och snöiga vägar.

Läs mer

WR A4

#elbilar

4.3 | 6 recensioner

Nya Nokian WR A4 ger en optimal kombination av högklassig väghållning och pålitligt vintergrepp i centraleuropeiska förhållanden. Däcken ger en balanserad körning för sportiga bilar vid snabba väderomslag.

Läs mer

WR D4

#testvinnare #elbilar

Nokian WR D4 är ett mångsidigt vinterdäck som är utformat för säker och balanserad körning på både våta och snöiga vägar.

Läs mer

WR D3

4.6 | 16 recensioner

Nokian WR D3 erbjuder förstklassiskt grepp och utmärkta köregenskaper i krävande centraleuropeiska vinterförhållanden.

Läs mer