FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Det är en vacker resa

Regler och villkor för Nokian Däck tävling

Arrangör:

Nokian Däck AB
Box 3002
195 03 MÄRSTA
+46 8 474 74 40
info@nokiantyres.com

Pris:

Vi tävlar ut gåvokort från Live It. Skattskyldig är tävlingsanordnaren Nokian Däck AB.

Tävlingstid och hur man deltar:

Varje vecka i juli så lägger vi upp ett nytt inlägg där vi uppmanar våra följare att lägga upp en bild på det vi efterfrågar i temat ”Det är en vacker resa”. Alla myndiga personer kan delta i tävlingen, med undantag för anställda i Nokian Tyres-koncernen och deras familjemedlemmar.

Tävlingsdatum och information om vinsten:

Tävlingen avslutas 2018-08-05. Vinnarna informeras om vinsten via personligt meddelande på Facebook där vi också kommer att behöva mer personuppgifter för att kunna skicka ut vinsten. Det är en vinst per vecka, således fyra vinster. Värdet per gåvokort är 1 000 SEK.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Nokian Däck. Juryns beslut kan ej överklagas och beslutet behöver ej motiveras.

Hanteringen av personuppgifter:

Deltagarnas personuppgifter ska behandlas enligt datalagen och enligt registrerarens beskrivning av persondataregistret.

Tävlingsarrangören kan använda kontaktuppgifter som deltagaren anger för att informera deltagaren om saker som hör till tävlingen.

Nokian Däck tar sig rätten att ta bort inlägg och bilder som inte är passande eller tillhör det som efterfrågas i tävlingen.