Nokian Hakka sommardäck

Naturally Northern

Vårt specialkunnande på nordiska förhållanden, hållbar säkerhet och miljövänlighet gör Nokian Hakka-däck ”Naturally Northern”.

Se på video

Hitta de däck som passar dig bäst

NOKIAN HAKKA SOMMARDÄCK FUNGERAR PÅLITLIGT FRÅN TIDIG VÅR TILL SENT PÅ HÖSTEN

Man glömmer ofta bort att ett sommardäck inte är ett däck för endast en årstid. I våra förhållanden ska ett sommardäck kunna ge säkra och pålitliga köregenskaper från vårens frostiga morgnar till senhöstens tuffa förhållanden med snöblandat regn. Tre säsonger med varierande väderförhållanden kan bli utmanande för nordiska bilförare. Vid val av sommardäck ska du se till att de är utvecklade för rätta förhållanden och klarar av dåliga vägar.

COOL PERFORMER

Nya sommardäcket Nokian Hakka Black 2 klarar på ett underhållande och balanserat sätt utmaningarna som gäller för körning i nordiska sommarförhållanden. Spåriga vägar och snabba filbyten visar däckets bästa sidor när det gäller logiska köregenskaper.

Nya konceptet Dynamic Grip, som Nokian Tyres har utvecklat, ser till att däckets slitbana för snabb och sportig körning ger exakta köregenskaper både på regnvåta vägar och i kurvor.

I konceptet Dynamic Grip ingår den nya generationens mönster, däckkonstruktion med många lager och en gummiblandning som ger överlägset grepp i varierande väderförhållanden. Den optimala vägkontakten maximerar även komforten och slitstyrkan.

  • EXTREM STABILTET I EXTREMA FÖRHÅLLANDEN
  • MAXIMAL KOMFORT 
  • UNDERHÅLLANDE, EXAKTA KÖREGENSKAPER PÅ VÅTA OCH GROVA VÄGAR

TOUGH COOL PERFORMER

Nokian Hakka Black 2 SUV för större stadsjeepar ger stabila och exakta köregenskaper, vilket SUV-förare gillar. Körningen sker effektivt och naturligt både i stadstrafik och på grusvägar. Däckets robusta konstruktion och Aramid-förstärkta däcksidor förbättrar slitstyrkan genom att skydda mot stick- och skärskador.      

  • KONTROLLERADE OCH STABILA KÖREGENSKAPER
  • UTMÄRKT KÖRKOMFORT
  • ARAMID-FÖRSTÄRKTA DÄCKSIDOR FÖR EXTREM SLITSTYRKA

TOUGH WET PERFORMER

Nya sommardäcket Nokian Hakka Blue 2 SUV är ett säkert och pålitligt val för SUV-bilar. Däckets främsta egenskap är dess utmärkta våtgrepp, vilket gör att körningen kan ske enkelt och komfortabelt även när det regnar. Däckets robusta och hållbara konstruktion tillsammans med Aramid-däcksidor ger utmärkt skydd mot stick- och skärskador.                               

  • UTMÄRKT VÅTGREPP 
  • SLITSTARK KONSTRUKTION, STABILA KÖREGENSKAPER 
  • UTMÄRKT SLITSTYRKA