FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Ditt livs resa – tävling 2018:

TÄVLING HAR AVSLUTATS

och vinnare har informeras om deras vinst personligen med e-post.

Johanna Rosengren
Lena Rönnbäck
Stefan Ceder

Grattis till alla vinnare!

Regler

 

Det är en vacker resa. Vintertävling 2018 - regler och villkor

Arrangör:

Nokian Tyres plc
Pirkkalaistie 7
PO Box 20
FI-37101 NOKIA, FINLAND
+358104017000
info@nokiantyres.com

Priset:

Vi tävlar ut tre (3) uppsättningar däck. Vinnarna får ett presentkort som ger vinnaren rätt att välja 4 st Nokian Hakkapeliitta vinterdäck (personbilsdäck eller SUV-däck).

Presentkortet gäller ett (1) år från och med den 2018-09-17. Presentkortet är personligt och kan inte överlåtas till tredje part. Vinnaren har rätt att tacka nej till att ta emot priset. Presentkortet gäller endast på Vianors anläggningar.

Nokian Tyres plc står som tävlingsarrangör.

Vem som kan delta:

Alla personer i myndig ålder med körkort, exklusive anställda i koncernen Nokian Tyres plc och deras familjemedlemmar.

Tid och deltagande i tävling:

Tid för deltagande är 17/9-20/11 2018.

Du deltar i tävling på Nokian Tyres webbplats www.nokiantyres.se/kampanj. Deltagaren ska sakligt svara på en fråga och ange sina kontaktuppgifter för att vi ska kunna meddela om eventuell vinst samt skicka formuläret om deltagandet genom att klicka på ”skicka ditt deltagande”. Om deltagandet lyckas får personen meddelandet ”tack för att du deltar”.

Personen kan endast delta i tävling en gång, även om han eller hon skulle skicka in formuläret flera gånger.

Sista dag för medverkan och meddelande om vinst:

Sista dag för medverkan är torsdagen den 20 november 2018. Vinnarna informeras om vinsten personligen till den e-postadress som deltagaren angav till Nokian Tyres vid deltagandet. Vinnaren ska svara på meddelandet och bekräfta att priset kan tas emot senast två (2) veckor efter meddelandet om vinsten, om inte så sker så väljer tävlingsarrangören en ny vinnare. Vinnarnas namn publiceras även på Nokian Tyres hemsida och på Facebook.

Behandlingen av personuppgifter:

Deltagarnas personuppgifter behandlas enligt föreskrifter i personuppgiftslagen och registreringshållarens registerreferat. Läs mer om beskrivningen

Tävlingsarrangören kan använda kontaktuppgifter som deltagaren i tävlingen har angett för att informera henne/honom om saker som har med tävlingen att göra.

Den som deltar i tävlingen förbinder sig att följa de officiella reglerna som gäller för tävlingen samt arrangörens beslut. Arrangören förbehåller sig rätten till förändringar. Eventuella ändringar informeras på kampanjsidan: www.nokiantyres.se/kampanj