Information till media

Information till media

Expert på extrema förhållanden, föregångare när det gäller säkerhet

Information och berättelser om hur världens nordligaste däcktillverkare arbetar.

Press material bank

Materialbanken finns bland annat företagets viktigaste logooriginal, senaste produktbilder och broschyrer, färdiga annonsoriginal, videoinspelningar samt tekniska handböcker. Produktbilder kan till exempel användas i tidningsartiklar, bara källan anges. Vill du använda produktbilder i marknadsföring eller i en annons så kontakta först Nokian Tyres informationsavdelning.

Begär inloggningsuppgifter för pressmaterialbank 
Pressmaterial
Till materialbank

FRAMGÅNGAR PÅ DÄCKTESTER

FRAMGÅNGAR PÅ DÄCKTESTER

Vårt omfattande produktsortiment, skräddarsytt för olika förhållanden, finns bland de bästa i biltidningarnas däcktester år efter år. Du kan lita på våra testvinnande topprodukter i alla situationer. Läs mer om tester av våra sommar- och vinterprodukter!

HISTORIEN

HISTORIEN

Rötterna på världens nordligaste däcktillverkare sträcker sig över hundra år tillbaka i tiden. Under decennier av specialkompetens har företaget skapat innovationer som ger säkra mil och trygghet för miljoner trafikanter. Vi har en lång historia, men vår framtid har precis börjat.

VÅRA VÄRLDSREKORD

VÅRA VÄRLDSREKORD

Det handlar om testning i extrema förhållanden, något som kräver unik kompetens. Vi måste testa nya saker och tänja på gränserna. Det är det enda sättet att utveckla säkrare och mer hållbara däck för framtiden.

Press

Marknadsföring och kommunikation

Vi hanterar mediafrågor som rör Nokian Tyres företagsverksamhet och internationella affärsverksamhet. Vi bistår dig gärna via e-post på media@nokiantyres.com eller firstname.lastname@nokiantyres.com.

Du kan också besöka våra mediasidor. Där har vi samlat våra senaste pressmeddelanden, publikationer med mera.

Marknadsföring

Reija Laaksonen
Head of Global Marketing
Tel. +358 40 536 3494
Email
förnamn.efternamn@nokiantyres.com

Product Communications

Teemu Sainio
Content & Product Marketing Manager
Tel. +358 10 401 7296
Email
förnamn.efternamn@nokiantyres.com