mån januari 31 12:38 2022 i kategori Produktmeddelanden

Dragkraft och effektivitet i både mjuk och stenig terräng - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Bekymmersfria arbetsdagar med slitstarka och spårstödjande däck.

När arbetsdagarna består av arbete på vass och stenig mark eller i skvalpiga träsk behöver däcken anpassas till alla möjliga situationer. När Eetu Toroska utför skogsarbete och slutavverkningar uppskattar han framför allt  hållbarheten med sina skördardäck. ”Sidorna på mina däck träffas hela tiden av stötar från de vassa kanterna på stenar och klippor. Om mina däck hade dålig kvalitet skulle det finnas många skärsår och sprickor att oroa sig för”, menar Eetu. 

Eetu arbetar med en 1270G skördetröska som ägs av avverkningsföretaget Metsä Hallio Oy. Under de senaste sex månaderna har Eetu använt Forest King TRS 2+ däck till skördetröskan. ”Till och med efter över 1 600 körtimmar finns det inga tecken på slitage eller skador på mina däck”, säger Eetu med ett glatt leende. ”Jag har använt däcken överallt, på både steniga arbetsplatser och i extremt mjuk terräng, och däcken har fungerat väldigt bra i alla lägen. Jag kunde inte begära mer av däcken.” 

Forest King TRS 2+ däck är utformade för att ge bra stöd åt spår. Eetu har verkligen blivit överraskad. ”Jag använder band i bakdäcken på min skördetröska och de har hållit bra”, säger Eetu nöjt. ”Jag kan säga att banden är byggda för att passa perfekt i mönster på Forest King TRS 2+-däcket. Snäva svängar i stenig terräng orsakar normalt att band lossnar. Nu behöver jag aldrig oroa mig för det.” 

 

”Nokian Tyres Forest King TRS 2+ däck har fungerat mycket bra i alla lägen. Jag kunde inte begära mer av däcken.” 

 

 

Namn: Eetu Toroska 

Företag: Toroska Eetu Tmi 

Fordon: Skördetröska 

Däck: Nokian Tyres Forest King TRS 2+ 

Ort: Kokemäki, Finland