Kundberättelse om Hakkaskyddet

Heidi hittade trygga däck och hjälp i nödsituationer hos Nokian Tyres.

Heidi Saari kör årligen 30 000 kilometer i arbetet och på fritiden. Eftersom Heidi kör mycket, är trygga däck en viktig del av körandet. För tillfället är det sommardäcken Nokian Tyres Hakka Green 2 som rullar under hennes Ford C-Max. – Jag arbetar i försäljningstjänsten i Delicatesses restauranger. På fritiden skjutsar jag ungar och hundar land och rike runt – hundhobbyerna tar mig runtom i Finland, Baltikum och Norden, berättar Heidi.

POSITIVA KUNDOMDÖMEN AVGJORDE

Heidi hade inte tidigare erfarenheter av Nokian Tyres produkter. Sin första sommardäcksserie skaffade hon sommaren 2016, då de gamla började vara slutslitna. Sommardäcken ur modellserien Hakka valde hon utgående från en jämförelse på nätet. – Jag jämförde tre olika märken. Det som vägde tungt i vågskålen till Nokian Tyres fördel var det inhemska märket och de positiva kundomdömena. För mig är det viktigt att däcken känns trygga och att jag kan lita på de håller längre än en säsong. – De gamla däcken började redan vara slitna och det slutliga beslutet att byta däck fattade jag efter att ha fått punktering på ett däck efter att det träffat en kantsten. I stället för att byta ett däck beslutade jag mig för att byta alla och valde sommardäcken Nokian Tyres Hakka Green 2, konstaterar Heidi.

"För mig är det viktigt att däcken känns trygga och att jag kan lita på de håller längre än en säsong."
Heidi Saari

HAKKASKYDDET GENAST I BRUK

I samband med däckköpet uppmanades Heidi att aktivera tjänsten Hakkaskydd. – Det var lätt att ta Hakkaskydd i bruk! Däckfirman skickade en aktiveringslänk åt mig, jag aktiverade tjänsten och lagrade telefonnumret i min telefon. Hakkaskyddet kändes förstås väldigt bra – förutom däcken fick jag psykologisk trygghet i bakgrunden, berömmer Heidi.

"EN TIMME ÄR EN LITEN FÖRSENING I ETT SÅDANT HÄR FALL"

Kort efter att Pia hade aktiverat Hakkaskyddet fick hon prova på tjänsten. Hon hade bråttom när hon skulle i väg hem från jobbet för att först rasta hunden och sedan fortsätta till föräldramöte, när lampan för däcktrycket tändes när hon körde. – Jag ringde till Hakkaskyddet, där man letade fram adressen till närmaste däckfirma. Det hade varit möjligt att få bilen bogserad, men eftersom däcket inte var helt trasigt kunde jag köra till närmaste Vianor. Verkstan höll just på att stänga, men från Hakkaskyddet meddelade man verkstan att jag var på väg. Jag lämnade bilen hos dem och fortsatte med taxi för att plocka upp en hyrbil. – Tjänsten fungerade bra. Det uppstod inga kostnader och jag får också tillbaka pengarna för taxiresan bara jag kommer ihåg att skicka in kvittot. Jag blev bara en timme försenad från min egen tidtabell – och det är en liten försening i en sådan situation, säger Heidi.

"Tjänsten fungerade bra. Det uppstod inga kostnader och jag får också tillbaka pengarna för taxiresan bara jag kommer ihåg att skicka in kvittot."
Heidi Saari

"JAG REKOMMENDERAR ABSOLUT!"

Heidi har varit nöjd med sina däck och också med sina erfarenheter av Nokian Tyres tjänst Hakkaskydd. I och med tjänsten känner hon sig trygg när hon kör runt i Finland till sina hobbyer eller i Sverige, där Hakkaskyddet också är i kraft. – När jag upplever att jag får god service, berättar jag alltid om det för mina närmaste och mina bekanta. Jag skulle helt säkert också berätta om Hakkaskyddet om någon av mina vänner skulle byta däck. – Jag kan utan att tveka rekommendera Nokian Tyres och Hakkaskyddet!

"Jag kan utan att tveka rekommendera Nokian Tyres och Hakkaskyddet!"
Heidi Saari