Nokian Tyres söker tillväxt utanför de nordiska vägarna – brett sortiment av högkvalitativa däck för lastbilar och bussar ska visas på Elmia Lastbil 2018

21.8.2018 10:00 i kategori Företagsnyheter

Nokian Tyres är välkända för sina konsekvent säkra produkter av hög kvalitet, speciellt när det gäller mycket slitstarkt sortiment av vinterdäck, Nokian Hakkapeliitta och Nokian Hakka samt Noktop regummeringar. Bolaget som firar sitt 120-års jubileum har också djup erfarenhet av och omfattande kunskaper om ett brett sortiment av däck för lastbilar och bussar.

Nokian Tyres är välkända för sina konsekvent säkra produkter av hög kvalitet, speciellt när det gäller mycket slitstarkt sortiment av vinterdäck, Nokian Hakkapeliitta och Nokian Hakka samt Noktop regummeringar. Bolaget som firar sitt 120-års jubileum har också djup erfarenhet av och omfattande kunskaper om ett brett sortiment av däck för lastbilar och bussar.

På mässan Elmia Lastbil den 22 – 25 augusti 2018 i Jönköping kommer Nokian Tyres att presentera sin ständigt växande produktportfölj av däck för lastbilar och bussar. Även många helt nya produkter ska presenteras, produkter med egenskaper i världsklass som kommer att öka tryggheten på vägarna.

De viktigaste nyheterna detta år från Nokian Tyres är den nya Nokian R-Truck-serien och Nokian Hakkapeliitta Truck T för varierande bruk. De nya produkterna är en viktig del av Nokian Tyres varumärke som ständigt förnyar sig för framtida industriella utmaningar och som behåller sin status som en expert på extrema körförhållanden.

I vår monter B03:68 på Elmia Lastbil 2018 finns något att se för alla professionella förare, från ekonomiska vardagsdäck till däck för utmanande on/off-road förhållanden och för krävande väderförhållanden.

NYHET: Serien Nokian R-Truck – det bästa av båda världar

Det helt nya sortimentet av Nokian R-Truck är utvecklat för utmanande on/off-road förhållanden och däcket visas för första gången på Elmia Lastbil. När asfaltvägen tar slut och körningen fortsätter på en stenig byggarbetsplats eller på en lerig skogsväg så är Nokian R-Truck det rätta däcket för jobbet.

Nokian R-Truck kombinerar effektiva köregenskaper på asfaltvägar med utmärkt grepp, stabilitet och självrensning i off-road-bruk, vilket ökar tryggheten i arbetet. Nokian R-Truck passar för alla väder året runt. Det ekonomiska och slitstarka däcket finns i tre variationer: Nokian R-Truck Steer, Nokian R-Truck Drive och Nokian R-Truck Trailer. Den helt nya slitbanan finns även som Nokian Noktop 85-regummering.

NYHET: Nokian Hakkapeliitta Truck T – extremt grepp och kontroll för trailers

När vintern slår till riktigt ordentligt och de vanliga däcken inte räcker till så behöver trailern något extra. Nokian Hakkapeliitta Truck T, som också visas upp på mässan för första gången, är det rätta däcket för vintern med sitt extremt bra grepp året runt, sina breda mönsterspår, god självrensning och sitt slingriga mönster som ger många mil. Nokian Hakkapeliitta Truck T är en efterlängtad medlem i produktfamiljen Nokian Hakkapeliitta Truck.

Serien Nokian E-Truck – för långa transporter

Däck i serien Nokian E-Truck är utvecklade för medellånga och regionala transporter på europeiska vägar. Nokian E-Truck är ett däck för långa avstånd och ger komfortabla, trygga samt ekonomiska mil.

Däcket har en specialgummiblandning som minimerar rullmotståndet och Nokian E-Truck är ett slitstarkt, tyst, säkert och miljövänligt däck. På samma sätt som däck i serien Nokian R-Truck finns även Nokian E-Truck i tre variationer: Nokian E-Truck Steer, Nokian E-Truck Drive och Nokian E-Truck Trailer. Nokian E-Truck Drive finns även tillgänglig som Nokian Noktop 48 drivregummering.

Nokian Noktop regummeringsmaterial – klok däckhantering

Regummerade däck är en stor trend i transportindustrin. Genom att regummera däck ökar deras livslängd vilket både sparar kostnader och skyddar miljön. Nokian Noktop regummeringsmaterial ger däcket ett nytt liv och passar för kvalitetsdäck från alla varumärken. Det är möjligt att du redan använder våra regummeringar.

Vi välkomnar dig att se och känna på alla våra nya produkter och mer på Elmia Lastbil 2018! Med omfattande erfarenhet av krävande nordiska förhållanden vill Nokian Tyres visa vägen mot framtida transporter.

Evenemang: Elmia Lastbil – internationell lastbilsmässa

Var: Jönköping, monter #B03:68

När: 22 – 25 augusti 2018

Mer information: http://www.elmia.se/lastbil

Mer information:

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tel. +358 10 401 7854