Menu

Nokian
WR A4

Vinterdäck för sportiga bilar

Elbilar
80%

4 / 5 användare rekommenderar denna produkt

 • Alla
 • 5 (0)
 • 4 (0)
 • 3 (0)
 • 2 (0)
 • 1 (0)

Verkar grymt

★★★★★ 5/5
Johankp
2 år sedan
har nu haft däcken på under ca en månad. Bor i Kalmar. Vi har redan haft isgator, snö, slask, regn och torra vägar. Är änsålänge riktigt nöjd! Riktigt tysta på asfalt också vilket är ett stort plus! Återstår å se livslängden. KÖP.

Var detta omdöme till nytta?

  Super vinterdäck för där jag bor

  ★★★★★ 5/5
  nils68
  23 månader sedan
  Jag fick detta däck levererat med min Audi A4 Allroad Quattro. Satte på dom i slutet av oktober. Väglaget har varit mest torra eller våta vägbanor, men i början av januari fick vi lite snö vilket resulterade i moddiga vägbanor. Suveränt grepp tycker jag på allt där jag testat däcken. Har även provat lite på packad snö och is och där gick det också riktigt bra. För oss som bor i de delar av landet där vi mest har torra eller våta, moddiga vägbanor (Göteborg för min del) vill jag verkligen rekommendera detta däck. Det ger ett säkert grepp på det underlag man kör på 95 % och de resterande 5 % som eventuellt kan vara blankis får man väl ta det lite lugnt på! Rekommenderar detta däck starkt.

  Var detta omdöme till nytta?

   Mycket bra däck, 5 stjärnor utan vidare

   ★★★★★ 5/5
   Mats2
   2 månader sedan
   För mig betyder tysta däck mycket, och dessa däcken är verkligen det, och man känner hur mjukt den går mot asfalten också. Inte det minsta svajiga utan styr mycket distinkt och snabbt i rörelsen.

   Var detta omdöme till nytta?

    Tyst, bra prestanda!

    ★★★★★ 5/5
    Kelimutu
    46 dagar sedan
    Mycket bra för blöt asfalt och snö, bor i Stockholm där det är blankis några dgr om året, övriga vintern är detta däck kanon. Har även kört en vecka i fjällen med dessa, funkar hur bra som helst på en Saab 9-3, man får planera inbromsning på is dock då de är lite sämre än motsvarande dubbdäck

    Var detta omdöme till nytta?

     Trycksensorer fungerade inte

     ★☆☆☆☆ 1/5
     rolmul11
     19 månader sedan
     Jag köpte en hel ny bil( Renault ZOE 40) den 27.3.2017 där vinterdäck 21)TPMS Nokian H7 Dubb alum 185/65R15 ingick och som monterades vid nyleveransen. Men bilen trycksensorer markerade fel hela tiden trots att Bilia Renault monterade dom och levererade bilen för användning. Flera dygn gick och trots verkstadsbesök var felet kvar, sedan byttes till sommardäck lågfriktion Michelin där trycksensorer kalibrerades på verkstaden och där det fungerade . Själva däcken fungerade bra men användes bara några dagar ej i snö etc.

     Var detta omdöme till nytta?

      Ja, jag rekommenderar denna produkt
      Nej, jag rekommenderar inte denna produkt

      Var detta omdöme till nytta?

      1. Nokian Tyres
      2. Söker fler recensioner