Aktivera Hakkaskydd och VINN NYA DÄCK!

Vi firar att Hakkapeliitta fyller 80 år och därför har 80 av våra kunder chansen att vinna däck. Köp Nokian Tyres däck och berätta för oss varför ska just du vinna nya Nokiandäck.

Aktivera Hakkaskydd och delta i tävlingen

Tävlingsreglerna

 
 

Regler och villkor för Nokian Tyres tävling Hakkaskydd

Arrangör:

Nokian Tyres plc
Pirkkalaistie 7
PL 20
37101 NOKIA
FINLAND
+358104017000
info@nokiantyres.com

Pris:

Vi tävlar ut 80 däckset. Vinnarna får ett presentkort som ger rätt att välja 4 st. Nokian Hakka sommardäck eller Nokian Hakkapeliitta vinterdäck (för personbil eller SUV).

Presentkortet är giltigt i ett (1) år från och med 1.1.2017. Presentkortet är personligt och kan inte överlåtas till tredje part. Man kan avstå från vinsten. Presentkortet gäller endast på Vianor-kedjans verkstäder.

Skattskyldig är tävlingsanordnaren Nokian Tyres plc.

Vem kan delta:

Alla myndiga personer med ett giltigt körkort kan aktivera Hakkaskyddet och därmed delta i tävlingen,  med undantag för anställda i Nokian Tyres-koncernen och deras familjemedlemmar.

Tävlingstid och hur man deltar:

I tävlingen deltar alla som år 2016 köpt däck med Hakkaskydd och under året aktiverat skyddet i Nokian Tyres webbtjänst.

Varje person kan bara tävla en gång, även om personen aktiverat flera däck.

Tävlingsdatum och information om vinsten:

Tävlingen avslutas i januari 2017. Vinnarna informeras personligen om vinsten genom ett meddelande till den e-postadress som deltagaren uppgett för Nokian Tyres i samband med deltagandet. Vinsten ska tas emot inom två (2) veckor från meddelandet. I annat fall utser arrangören av tävlingen en ny vinnare. Vinnarna tillkännages även i Nokian Tyres webbtjänst.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Nokian Tyres. Juryns beslut kan ej överklagas och beslutet behöver ej motiveras.

Hanteringen av personuppgifter:

Deltagarnas personuppgifter ska behandlas enligt datalagen och enligt registrerarens beskrivning av persondataregistret. Läs mer om beskrivningen

Tävlingsarrangören kan använda kontaktuppgifter som deltagaren anger för att informera deltagaren om saker som hör till tävlingen. 

Regler och eventuella regelförändringar:

Den som deltar i tävlingen förbinder sig att följa de officiella reglerna som gäller för utlottning samt arrangörens beslut. Arrangören förbehåller sig rätten för förändringar. Om eventuella ändringar informeras på kampanjsidorna på adressen: www.nokiantyres.se/hakkaskydd