NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA vinterdäck till lätta lastbilar

Under årtionden har Nokian Tyres Hakkapeliitta bevarat sina särdrag helt oförändrade: kontrollen över de nordliga förhållandena syns och känns i varje Hakkapeliitta däck.

Hitta de däck som passar dig bäst

Nokian Tyres
Hakkapeliitta C4

nyhet hakkaskydd

Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 dubbdäck klarar allt som vintern innebär.

Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 dubbdäck klarar allt som vintern innebär.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta CR4

nyhet hakkaskydd

Nordiskt dubbfritt vinterdäck i premiumklass för lätta lastbilar och husbilar

Nordiskt dubbfritt vinterdäck i premiumklass för lätta lastbilar och husbilar

Läs mer

nokian tyres Vinterdäck till lätta lastbilar

Yrkesfordon och dess förare kräver mer av sina däck än privatpersoner. Hos Nokian Tyres har vi vinterdäck för både lätta lastbilar och skåpbilar, speciellt framtagna för tung belastning och tuffa utmaningar. Skåpbilar lastas ofta med stora mängder last och transporterar tung vikt över långa sträckor och behöver därför däck med bra grepp - oavsett vägförhållandena.

 

Vinterdäcken vi använder i Sverige utsätts för många tuffa körförhållanden och måste vara både hållbara och slitstarka. För yrkesförare och företagare spelar även den ekonomiska aspekten en stor roll i valet av bildäck och det är fördelaktigt att ha däck med så lågt rullmotstånd som möjligt. Med EU:s däckmärkningssystem kan du enkelt jämföra olika däck. Billiga däck blir ofta mycket dyrare i längden, på grund av högre rullmotstånd och mer slitage.

Yrkesfordon behöver maximal prestanda på nordiska vintervägar oavsett om de väljer vinterdäck med eller utan dubb. Ett säkert val på isiga vägar är dubbade Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 som ger bilen ett tryggt grepp under olika vinterförhållanden och är däck tillverkade för tung belastning. Om du vill ha dubbfria vinterdäck för lätta lastbilar av högsta kvalitet är Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 ett bra alternativ.

95 % av recensenterna rekommenderar våra produkter

Medvetna kunder har stora krav på produkterna de köper. Självupplevda erfarenheter är viktiga för att avgöra om köpet var lyckat.

Skriv en recension om våra däck!

Skriv en egen recension Kolla ut produktrecensioner

Totalt antal produkt­recensioner
17559
4.5
Nokian Hakka Black 2