FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

NYA DÄCKSERIEN NOKIAN E-TRUCK 17.5 TAR ÖVER STADENS GATOR

Mellanstora distributionsbilar och bussar pendlar på gatorna i varje stad och håller människor och varor i rörelse. Nokian E-Truck-seriens lastbilsdäck har visat sig vara ett pålitligt val för långa och medellånga vägtransporter, så varför inte utöka det till att täcka även dessa lättare fordon? Nu är samma ekonomiska kilometrar tillgängliga för region- och stadstrafik med det nya däcksortimentet Nokian E-Truck 17.5.

KOMBINERAR RÖRLIGHET PÅ ALLA UNDERLAG MED HÖG PRESTANDA PÅ VÄGEN

Hög prestanda vid vägtransporter utgör en stor del av arbetet inom traktorentreprenad, samtidigt som rörlighet på alla underlag och effektiv effektöverföring till vägen är ett måste för byggarbetsplatser och jordbruksmark. Nokian Ground King erbjuder båda och gör maskiner mångsidigare.

FÖLJ MED PÅ DEN DIGITALA RESAN

Digitalisering är nyckeln till effektivare, säkrare och mer hållbart arbete. Med Nokian Tyres Intuitu™-plattformen för smarta däck och digitala tjänster, får du många typer av användbara data för att löpande övervaka däckens skick och för att hantera hela din verksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad ska du tänka på när du väljer däck? Hur håller du dina däck i gott skick och varför är det viktigt att göra det? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och lär dig mer om däck!

Agricultural machinery trade fair

05.11.-07.11.2020

Brussels, Belgium

Besök evenemangswebbplatsen