Dubbdäck till personbil

Överlägsna greppegenskaper, alltid logiska köregenskaper. Modern dubbteknik på Hakkapeliitta-däck säkerställer att du kommer fram i alla vinterväglag.

Hitta de däck som passar dig bäst

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10

elbilar hakkaskydd

Det nya vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort ...

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10 EV

elbilar hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 9

testvinnare hakkaskydd

Världens första patenterade koncept med två olika typer av dubbar som ger, förutom utmärkt fäste vid inbromsning och acceleration, ett överlägset grepp i kurvor och vid omkörningar både ishala och snöiga vägar.

Läs mer

Hitta rätt dubbdäck till din bil

Svensk vinterväglag med is-och snötäckta vägar innebär stora utmaningar, vilket ofta är svårt för vinterdäck av låg kvalitet att hantera. Även om säkerhetsfunktionerna i moderna bilar blir bättre med åren är däcken fortfarande en av de viktigaste faktorerna när det gäller körsäkerhet. Med riktigt bra dubbdäck kan du köra säkert även på de mest extrema väglagen på vintern.

Nokian Tyres har genom år av utveckling och noggranna tester tagit fram flera dubbdäck specifikt för körning på svenska vägar under vintern. Dubbdäck med branschledande teknologi som gör det säkrare och behagligare att köra på vinterväglag. Hitta dina dubbdäck med Nokian Tyres smarta sökfunktion. Du kan söka med antingen bilens registreringsnummer, modell eller däckstorlek.

95 % av recensenterna rekommenderar våra produkter

Medvetna kunder har stora krav på produkterna de köper. Självupplevda erfarenheter är viktiga för att avgöra om köpet var lyckat.

Skriv en recension om våra däck!

Skriv en egen recension Kolla ut produktrecensioner

Totalt antal produkt­recensioner
17552
4.5
Nokian Hakka Black 2