NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA dubbfria däck till personbil

Säker och lugn körning. Njut av branschens bästa is- och snögrepp, tack vare Hakkapeliitta-däckens nya gummiblandningar och mönster.

Hitta de däck som passar dig bäst

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5

nyhet testvinnare elbilar hakkaskydd

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Nya Hakkapeliitta R5 ett dubbfritt vinterdäck för personbilar tillverkat för att leverera kompromisslöst grepp och smarta köregenskaper för alla dagar under vintern.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

nyhet elbilar hakkaskydd

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Nya Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar.

Läs mer

Välj rätt dubbfria vinterdäck till din bil

Dubbdäck har länge varit det självklara valet för vinterdäck för svenska bilförare. Men i södra Europa är dubbfria däck, eller allrounddäck som det kallas där, en vanlig syn även på vintern. I många länder är dubbdäck inte ens ett alternativ eftersom det är olagligt att köra med denna däcktyp där. Som tur är har utvecklingen av dubbfria däck kommit långt och idag kan du köra dubbfritt med nästan samma nivå av körsäkerhet som med dubbdäck, även under våra svenska vintrar.

Tack vare en lång och noga planerad utveckling har Nokian Tyres lyckats skapa dubbfria däck som erbjuder säker körning på snötäckta vägar i Norden. Utforska vårt utbud av pålitliga vinterdäck, både med och utan dubbar till din bil. För att göra det lättare för dig att hitta rätt typ av däck har vi en praktisk sökfunktion som kan hjälpa dig. Skriv helt enkelt in din bils registreringsnummer, bilmodell eller däckstorlek i sökrutan för att se en lista  av de vinterdäck som passar din bil.

95 % av recensenterna rekommenderar våra produkter

Medvetna kunder har stora krav på produkterna de köper. Självupplevda erfarenheter är viktiga för att avgöra om köpet var lyckat.

Skriv en recension om våra däck!

Skriv en egen recension Kolla ut produktrecensioner

Totalt antal produkt­recensioner
17463
4.5
Nokian Hakka Black 2