Vinterdäck till personbil

Många innovationer, över hundra patent på vinterdäck och framgångarna i motortidningarnas vinterdäcktester år efter år har gjort att Nokian Tyres Hakkapeliittas vinterdäck har blivit legender.

Hitta de däck som passar dig bäst

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5

nyhet testvinnare elbilar hakkaskydd

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Nya Hakkapeliitta R5 ett dubbfritt vinterdäck för personbilar tillverkat för att leverera kompromisslöst grepp och smarta köregenskaper för alla dagar under vintern.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

nyhet elbilar hakkaskydd

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Nya Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10

elbilar hakkaskydd

Det nya vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort ...

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10 EV

elbilar hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 9

testvinnare hakkaskydd

Världens första patenterade koncept med två olika typer av dubbar som ger, förutom utmärkt fäste vid inbromsning och acceleration, ett överlägset grepp i kurvor och vid omkörningar både ishala och snöiga vägar.

Läs mer

NOKIAN TYRES Vinterdäck till personbil

Att välja bra vinterdäck är en förutsättning för säker körning under vinterhalvåret. De bästa vinterdäcken ger dig maximalt grepp och är designade för att klara av hala vägförhållanden. Här i Sverige kan vädret slå om snabbt och vara oförutsägbart vilket gör det extra viktigt att köra med bra vinterdäck som har bra köregenskaper på både snö, is och slask.

Med vinterdäck från Nokian Tyres är du garanterad en produkt av högsta kvalitet – designad och utvecklad med fokus på både säkerhet, komfort och miljö. Våra bästa vinterdäck är en del av Hakkapeliitta-serien, där det dubbfria premiumdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 är ett populärt val för många. Hakkapeliitta-däck kommer även med Hakkaskydd som är en garanti som ger dig nya däck om dina däck skadas så mycket att de inte går att reparera.

95 % av recensenterna rekommenderar våra produkter

Medvetna kunder har stora krav på produkterna de köper. Självupplevda erfarenheter är viktiga för att avgöra om köpet var lyckat.

Skriv en recension om våra däck!

Skriv en egen recension Kolla ut produktrecensioner

Totalt antal produkt­recensioner
17552
4.5
Nokian Hakka Black 2