Byt till Nokian Tyres Hakkapeliitta SUV vinterdäck

Hitta de däck som passar dig bäst

Nokian Tyres
Hakkapeliitta LT3

elbilar hakkaskydd

Vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 ger utmärkt vintergrepp och körstabilitet, kombinerat med robust konstruktion som ger många mil. Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 är utvecklat för utmanande vinterförhållanden och är pålitligt och säkert på ...

Läs mer

Nokian Tyres
Snowproof 2 SUV

elbilar nyhet

Nokian Tyres Snowproof 2 SUV är ett dubbfritt premium vinterdäck för centraleuropeiska förhållanden. För sportiga bilar och crossovers.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

elbilar hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 SUV

testvinnare elbilar hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV är ett dubbfritt premiumvinterdäck

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10 SUV

elbilar testvinnare hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vinterdubbdäck är tillverkat för att ge ultimat säkerhet i de situationer där det behövs mest. Hakkapeliitta 10 SUV ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, ...

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10 EV

elbilar testvinnare hakkaskydd

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider.

Läs mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 9 SUV

elbilar hakkaskydd

Den unika, patenterade tekniken med två olika dubbar erbjuder fäste på alla väglag för chaufförer som värdesätter säkerhet i toppklass. Däcket har optimerats för SUV-bruk och dess sidoväggar har förstärkts med aramidfiber, som är bekant från skotts...

Läs mer

NOKIAN TYRES VINTERDÄCK TILL SUV

Nokian Tyres Hakkapeliitta är det självklara valet när det kommer till vinterdäck till SUV. Med många moderna innovationer, över hundra patent på vinterdäck och framgångar i vinterdäcktester år efter år är detta vinterdäcken som gör din körning säker under svenska vintrar.

Hos oss hittar du både dubbdäck och dubbfria däck till SUV, särskilt framtagna för överlägsen säkerhet på svenska väglag. Beställ riktiga premium vinterdäck från Nokian Tyres och kör säkert på snö och is under vintern. Bildäck i Sverige utsätts både för hårt klimat och tuffa väglag vilket innebär att de måste vara slitstarka och hållbara.

Detta gäller särskilt vinterdäck till SUV, då dessa bilmodeller är större och väger mer än vanliga personbilar. Hos Nokian Tyres hittar du vinterdäck till SUV både med och utan dubbar. Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV är ett utmärkt val för dig som vill köra med dubbfria däck. Behöver du dubbdäck är istället Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV ett bra val.

95 % av recensenterna rekommenderar våra produkter

Medvetna kunder har stora krav på produkterna de köper. Självupplevda erfarenheter är viktiga för att avgöra om köpet var lyckat.

Skriv en recension om våra däck!

Skriv en egen recension Kolla ut produktrecensioner

Totalt antal produkt­recensioner
18112
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2