Nyheter

Nokian Tyres utökar sitt sortiment av lastbilsdäck: Nya dimensioner i produktfamiljerna Nokian E-Truck och R-Truck

4.11.2021 – Produktmeddelanden

Vid lastbilstransporter är det viktigt att ha rätt däck för det aktuella jobbet. Däckfamiljen Nokian E-Truck är utformad för pålitliga medellånga och regionala transporter med låg kilometerkostnad. Däckfamiljen Nokian R-Truck är däremot avsedd för krävande användning på väg och i terräng. Nokian Tyres utökar sin däckportfölj med nya storlekar för att betjäna båda däckfamiljernas användare ännu bättre.

Läs mer

Däck för tuffa förhållanden – det nya däcket Nokian TR Forest 2 ger lätta och medeltunga skogstraktorer styrka och stabilitet, beprövad i skogsterräng

15.9.2021 – Produktmeddelanden

Kvalitetsdäck finns inte bara till de största och mest kraftfulla traktorerna. Under många år har däcket Nokian TR Forest varit ett beprövat och pålitligt val till lätta och medeltunga skogstraktorer. Det stora urvalet av olika dimensioner har också varit uppskattat. Nu har däcket förbättrats med nya funktioner utan att det förlorar några av egenskaperna som har gjort det till en klassiker i skogen. Vi presenterar det nya traktordäcket Nokian TR Forest 2!

Läs mer

Förbättrad effektivitet med tyngre laster - Nokian CT släpdäck får ännu högre bärförmåga

2.9.2021 – Produktmeddelanden

Nokian CT jordbruksdäck för släpvagn har konstruerats för de tyngsta belastningarna och de tuffaste underlagen, vilket har lett till stabilitet, lång livslängd och massiv bärförmåga för jord- och entreprenadjobb i många år. Nu får den populära 600/55R26.5-storleken på Nokian CT en uppdatering som möjliggör ännu höge belastning och drifttryck - vilket resulterar i ännu bättre drifteffektivitet.

Läs mer

Trygghet på alla vägar och i alla väder – det nya Nokian Hakka Truck Trailer-däcket erbjuder längre livslängd, högre säkerhet och bättre ekonomi för krävande transporter

10.8.2021 – Produktmeddelanden

När lasten är tung och väglaget växlar är däcken på varje axelposition viktiga. Trailerns höga vikt påverkar hela fordonets väghållning, vilket gör trailerdäckens grepp, stabilitet och tillförlitlighet avgörande. Vid transport av farligt gods (ADR), vätskor eller bulk bidrar premiumtrailerdäck till ökad säkerhet och trygghet för hela fordonsekipaget. Premiumdäcket Nokian Hakka Truck Trailer är ett allroundtrailerdäck för krävande transporter. Det erbjuder längre livslängd, utmärkt grepp och lågt rullmotstånd som ger säker, bekväm och ekonomisk körning.

Läs mer

Effektivitet och säkerhet för underhållsarbete i bebyggd miljö – Nokian Hakkapeliitta TRI-däcket finns nu för multifunktionstraktorer i de populära 65-seriestorlekarna

22.6.2021 – Produktmeddelanden

Nokian Hakkapeliitta TRI-däcket ger en vinnande kombination av effektivitet för alla årstider, oöverträffat grepp vid skiftande vinterförhållanden och enastående köregenskaper. Dess mångsidighet och breda urval av storlekar har gjort däcket till ett populärt val för allt från kompakttraktorer till riktigt kraftfulla maskiner. Med de nya däckstorlekarna 540/65R28 och 650/65R38 finns nu 29 olika storlekar tillgängliga.

Läs mer