FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Nyheter

Nästa stora milstolpe på en digital resa – de smarta däcken NOKIAN TYRES INTUITU™ är nu tillgängliga, med början i Finland

1.9.2020 – Produktmeddelanden

Den digitala omvandlingen av tunga däck gör en enorm skillnad för såväl vardagskörning som fordonsparksförvaltning. Nokian Tyres introducerade de smarta däcken Intuitu vid Agritechnica-mässan 2019 i Hannover i november förra året. Intuitu kommer att finnas tillgängliga för utvalda traktordäck för jordbruk och entreprenörsarbeten, och försäljningen startar i Finland.

Läs mer

Däck för regional- och stadstransporter – Nya däckserien Nokian E-Truck 17.5 tar över stadens gator

19.8.2020 – Produktmeddelanden

Mellanstora distributionsbilar och bussar pendlar på gatorna i varje stad och håller människor och varor i rörelse. Nokian E-Truck-seriens lastbilsdäck har visat sig vara ett pålitligt val för långa och medellånga vägtransporter, så varför inte utöka det till att täcka även dessa lättare fordon? Nu är samma ekonomiska kilometrar tillgängliga för region- och stadstrafik med det nya däcksortimentet Nokian E-Truck 17.5. 

Läs mer

Fler storlekar, mer kraft: däcksortimentet Nokian Ground King utvidgas

1.7.2020 – Produktmeddelanden

Nokian Ground King var den största lanseringen av traktordäck år 2019 för Nokian Tyres. Dess unika Hybrilug™-teknik kombinerar effektivt de bästa egenskaperna hos traditionella traktor- och klackdäck, vilket möjliggör utmärkt rörlighet på åkrar samt bekväm vägtransport. Under år 2020 kommer Nokian Ground King-däcket att få åtta nya storlekar, vilket gör det kompatibelt med ett ännu bredare utbud av maskiner.

Läs mer

Styrdäck för tunga fordon på väg och i terräng – Nokian R-Truck-serien kompletteras med ny XL-storlek

10.6.2020 – Produktmeddelanden

Däckserien Nokian R-Truck har utvecklats för de särskilda krav som ställs vid användning både på väg och i terräng. Serien hör hemma i två världar – på leriga skogsvägar och byggarbetsplatser samt på vägarna – och har tagits emot mycket väl av yrkesförare som kör både på väg och i terräng. Det nya styrdäcket Nokian R-Truck Steer XL i storleken 385/65R22.5 gör nu även de tyngsta schakt- och timmerbilarna redo för dessa båda världar.

Läs mer

Ett universitet i Tyskland har testat Nokian Ground King traktordäck med hybridmönster hos stor lantbruksentreprenör – och studien visar på betydande fördelar

29.4.2020 – Produktmeddelanden

Traktordäcket Nokian Ground King med hybridmönster, som lanserades 2019, ser ut att bli det första däcket som kan förbättra effektiviteten vid kombinerat arbete på åkrar och vägar inom lantbruket. I samarbete med en större lokal lantbruksentreprenör, Blunk GmbH, genomförde universitetet i Kiel en serie prover där däcket användes i det praktiska dagliga arbetet. Deras slutsats? Det nya mönstret Hybrilug™ håller vad det lovar.

Läs mer