Däck

Däck

DÄCK BETYDER AFFÄRER

Däck håller dina affärer rullande. Och affärer kan inte vänta tills det blir soliga dagar och lätta jobb. Affärer sätter stora krav på slitstyrka, effektivitet och arbetsförhållanden. Varje dag, året runt. Vi på Nokian Tyres flyttar våra positioner ständigt framåt när det gäler utvecklingen av tunga däck och resultat blir däck som du kan lita på. Oavsett förhållanden.

Information om däck

Däcksäkerhet

Produktinformation

BROSCHYRER
JORDBRUK OCH ENTREPRENAD

JORDBRUK OCH ENTREPRENAD

Nokian Tyres lantbruksdäck omfattar ett brett sortiment av specialdäck för snabbt förändrade behoven inom lantbruk.

Skogsbruk

Skogsbruk

Skogsmaskinsdäck är högt utvecklade topprodukter. Deras tillverkare erbjuder känsliga, passionerade och exakta köregenskaper i alla arbetsmiljöer i skogen.

SCHAKTNING- OCH VÄGUNDERHÅLL

SCHAKTNING- OCH VÄGUNDERHÅLL

Tack vare vårt långsiktiga utvecklingsarbete kan våra schaktnings- och vägunderhållsdäck operera i krävande nordiska förhållanden.

Gruvdrift

Gruvdrift

Gruvdrift och tunnelbyggande är en tuff miljö för däck. Tunga laster, vassa stenar och stötar. Lasterna är tunga och underlaget är extremt utmanande för däck, så gruvmaskinsdäck är i klass för sig i däckvärlden.

Hamnar och terminaler

Hamnar och terminaler

Hamndäck är specialdäck som ska vara både slitstarka och kostnadseffektiva. Nokian Heavy Tyres utvecklar sina materialhanteringsdäck i samarbete med världens ledande maskintillverkare.

Lastbilar och bussar

Lastbilar och bussar

Nokian Heavy Tyres lastbils- och bussdäck är utvecklade för krävande yrkesmässigt bruk i varierande förhållanden, i syffe att kunna garantera säkra köregenskaper i alla väderförhållanden och väglag.

ALL-TERRÄNG- OCH MILITÄRFORDON

ALL-TERRÄNG- OCH MILITÄRFORDON

Nokian Heavy Tyres anpassar och utvecklar specialprodukter satsar sitt kunnande och sin kreativa passion på dessa däck. All-terräng-däck och militärfordonsdäck är exempel på detta specialkunnande.

Noktop Regummeringsmaterial

Noktop Regummeringsmaterial

Utvecklingen av Noktop regummeringsmaterial baseras på feedback från våra kunder, i syfte att kunna utveckla optimala produkter för alla typer av vågar och förhållanden, för alla fyra årstider och för de olika behoven som förare har. Vårt sortiment förnyas ständigt. Vi erbjuder våra Noktop-kunder teknisk hjälp och leveranserna sker snabbt samt påtlitligt.