Pålitlig hållbarhet på utmanande arbetsplatser - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Pålitlig hållbarhet på utmanande arbetsplatser - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

12.4.2022 11:15 i kategori Produktmeddelanden

Stadigt arbete och effektivitet med eller utan kedjor och band

Med nästan 10 års erfarenhet av skogsarbete,  Asko Rastas är inte främmande för ojämna och grova avverkningsplatser. Sedan i våras har Asko använt Forest King TRS 2+-däck i alla tänkbara terränger under arbetsdagarna. ”Oländig mark, kullar och sluttningar, stubbar och stenar ... När du arbetar på avverkningsplatser utmanar man verkligen hållbarheten för alla däck”, säger Asko.

Asko Rastas och Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Asko har använt andra Forest King-däck tidigare med goda resultat. Forest King TRS 2+-däcken har också visat sig vara pålitliga. ”På grund av den krävande terrängen är ett särskilt bra punkteringsmotstånd en nyckelfaktor. Jag behöver inte oroa mig för däckskador ens i kniviga situationer. Det finns inga skärsår trots att man har kört upprepade gånger på stenar och stubbar”, Asko är jublande glad.

Att använda kedjor och band vid mekaniserad timmeravverkning blir allt vanligare. Forest King TRS 2+-däck är designade för att ge bredast möjliga markkontakt och utmärkt grepp även utan band. ”Det är viktigt att däckets yta stannar kvar på marken i varje situation”, menar Asko. Dessutom lovordar han kedjornas och banornas funktion. ”De fungerar fantastiskt tillsammans med mina däck. Loggningsplatser är mycket krävande för däck, men Forest King TRS 2+-däcket har verkligen visat prov på sitt värde.”

 

”Loggningsplatser är mycket krävande för däck, men Nokian Tyres Forest King TRS 2+-däcket har verkligen visat prov på sitt värde.”

 

 

Namn            Asko Rastas

Företag         Koneyhtymä Kanervo

Fordon          Skördetröska

Däck             Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Ort                 Sauvo, Finland