Följ med på den digitala resan

Vi har en vision

På Nokian Tyres har vi en allomfattande filosofi: vi skapar sinnesfrid genom att göra ditt arbete säkrare, effektivare och mer hållbart. Nokian Tyres IntuituTM är det digitala förkroppsligandet av denna kreativa anda och bidrar med en viktig del av däckanvändningen: information.

Vår långsiktiga vision är att alla våra tunga däck ska ha värdeskapande digitala tjänster som t.ex. omfattande däckövervakning, en direkt kommunikationslänk till Nokian Tyres och funktioner för att minska risken för mänskliga misstag.

Intuitu hem

Kommande funktioner

Nokian Tyres strävar efter att ständigt utveckla Intuitu-plattformen. Bland de kommande funktioner som för närvarande håller på att utvecklas finns följande:

  • Övervakning av mönsterdjup
  • Maskinintegrering

KLAR FÖR INTEGRERING MED MASKINER

Skulle du vilja se Nokian Tyres Intuitu på skärmen i ditt fordon? Nokian Tyres söker ekosystempartner som vill göra däcken till en integrerad del av traktorn eller maskinen. Möjligheterna saknar gränser – kontakta oss!

FRÅN ENSTAKA FORDON TILL HELA PARKEN

Med den flexibla molntekniken kan du lägga till så många förare, maskiner och vagnparksförvaltare du vill. Bara bjud in dem direkt från din mobil.

FÖRDELEN MED UPPKOPPLING

Nokian Tyres Intuitu

Ladda ner Nokian
Tyres Intuitu-appen