FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

#NYA

Nokian NORDMAN S2 SUV

Effektiv och bekväm

Stabil och hållbar prestanda

Skräddarsydd för mångsidig SUV användning, har den nya Nokian Nordman S2 SUV en charmig karaktär, tål de tuffaste vägarna, och sparar bränsle. Tack vare sin utmärkta slitstyrka fortsätter det sportiga däcket att vara omtyckt.

  • KONTROLLERAD SÄKERHET FRÅN VÅR TILL HÖST
  • BEKVÄMT OCH BALANSERAT FÖR STADS- OCH TERRÄNGMILJÖER
  • ROBUST STRUKTUR, TUFF GUMMIBLANDNING OCH STENUTKASTARE SÄKERSTÄLLER SLITSTYRKA

effektiv och säker körning

Nokian Nordman S2 SUV är rätt val för förare som värdesätter effektiv och säker körning men som också vill njuta av egenskaperna hos sina stadsjeepar på skogsvägar och stadstrafik. Gummiblandningen tål påfrestningar från mycket grova vägar. Off-Road Claws greppar vägbanan på ett kontrollerat sätt, förbättrar greppet, väghållning och acceleration. Stenutkastare hindrar stenar från att bli inklämda i spåren och slitbaneblocken

Trumpet Grooves

Effektivt förebyggande av vattenplaning

Kulformade Trumpet Grooves lagrar vatten mellan däcket och vägen, påskyndar dess flöde från huvudspåren till de tvärgående spåren och maximerar greppet även på regnvåta vägar.

Hydro Grooves

Bättre körstabilitet, våtgrepp och vattenplanings egenskaper

De längsgående ribborna vid den inre skuldran domineras av djupa laterala spår som stabiliserar körkänslan. Samtidigt förhindrar den nya Hydro Grooves-innovationen effektivt vattenplaning genom att lagra vatten från vägytan och däcket, och genom att styra vattnet in i de längsgående spåren.

Off-Road Claws

Bättre grepp

De diagonala, rektangulära klorna på skulderområdet tar vägytan på ett kontrollerat sätt, vilket förbättrar acceleration och inbromsning på sandiga vägar och mjuka ytor.

Stenutkastare

Bättre slitstyrka

Stenutkastare i huvudspåren på slitbanan förhindrar stenar från att bli inklämda i mönstret och slitbaneblocken, vilket också förbättrar slitstyrkan. Medtrafikanter kommer också att bli nöjda, eftersom risken för stenskott minskar.

FÖR PRESSEN

Välkommen till vår materialbank! Här hittar du pressmeddelanden, foton och videor av vår nya produkt. Allt material är fritt tillgängligt så länge källan nämns.