Nokian
Rockproof

Sommardäck för lätta lastbilar, stadsjeepar och för off-road-körning

Extremt slitstarkt

Sommardäck för lätta lastbilar, stadsjeepar och för off-road-körning

Nya sommardäck ger mycket bra slitstyrka för yrkesförare och krävande off-road-förare. Det robusta däcket klarar utmärkt körning i stenbrott, skogar och i gruvor. Däckets speciella gruvgummiblandning är utvecklad för krävande terrängkörning och ger utmärkt skydd mot stick- och skärskador.

  • YTTERST SLITSTARKT I KRÄVANDE YRKESKÖRNING
  • ROBUSTA OCH EXAKTA KÖREGENSKAPER
  • STENAVVISARE ÖKAR LIVSLÄNGDEN
Nokian Rockproof

Nytt slitstarkt specialdäck för proffs

Se mer på vårt videoklipp!

Kommentar från användare

Tom Brain från Vancouver Island, British Columbia i Canada, arbetar med avverkning och har testat nya specialdäcket Nokian Rockproof. Tom jobbar varje dag i mycket utmanande förhållanden, avverkar skog och kör på skogsvägar som mest består av vassa stenar. Under de senaste månaderna har Tom och hans 4 x 4-fordon fått uppleva att Nokian Rockproof ger en ny mening för begreppet slitstyrka.

”Otroligt däck”


”Vi har kört cirka 5 000 mil med dessa däck och mer än halva sträckan på grus. Vi kör ganska mycket i terräng och tidigare, innan vi hade Nokian Rockproof, så hände det att vi fick punktering med däck som bara var två veckor gamla. Under de 5 000 mil som vi har kört med dessa däck har vi endast haft en punktering, vilket är otroligt bra resultat. Jag kan garantera att Nokian Rockproof är ett riktigt tufft däck”, säger Tom.

Extrem tålig mot skärskador, fler arbetstimmar

Däckets utmärkta skydd mot skärskador gör att det presterar utmärkt vid körning i gruvor, stenbrott och vid off-road-körning.

Läs mer

Ökar däckets livslängd

Stenavvisare ökar däckets livslängd och ger extra skydd mot skador.

Läs mer

Ny typ av slitstyrka och skydd

Aramid-fiber, som förstärker däcksidorna, ger slitstyrka och skydd vid krävande körning. Fibern skyddar däcket mot stick- och skärskador.

Läs mer

Bilder av Nokian Rockproof

Visa fotogalleri