Nordman SX3 -

#NYA

NOKIAN TYRES Nordman SX3

 

Hitta de däck som passar dig bäst

Ett sommardäck till mindre och ekonomiska bilar

Nordman SX3 sommardäck rullar balanserat och komfortabelt både på våta och på solvarma asfaltvägar. Balanserade och pålitliga köregenskaper på varierande sommarväglag gör Nordman SX3 till ett lockande alternativ.

  • STABILT VID UNDANMANÖVRAR, EFFEKTIVT SKYDD MOT VATTENPLANING
  • LÄTT OCH BALANSERAD KÖRKÄNSLA
  • FLER PÅLITLIGA MIL – HÅLLER UTMÄRKT PÅ VARIERANDE NORDISKA VÄGAR
Nordman SX3

Ett sommardäck till mindre och ekonomiska bilar

Däckets robusta konstruktion och gummiblandning för grova asfaltvägar ger komfortabla mil även på spåriga vägar. Teknologin Coanda ser till att vattnet snabbt strömmar bort mellan däcket och vägen vilket minskar risken för vattenplaning.

Effektivt skydd mot vattenplaning

Coanda-teknologi. De böjda rampliknade mönsterklackarna på innerskuldrorna leder och accelererar vattengenomströmningen från de längsgående spåren till de tvärgående spåren. Bra skydd mot vattenplaning även när däcket börjar bli slitet.

Säkerhet på våta vägar

Blade Grooves. Aggressiva så kallade blade grooves skär ribborna på mittpartiet. De lagrar vatten effektivt och leder det vidare till de längsgående spåren.

Bättre komfort

På väggarna i däckets längsgående ribbor finns små halvrunda hål som liknar ytan på en golfboll och deras uppgift är att minska ljudnivån både i kupén och externt. Innovationen minskar också däckets luftmotstånd och kyler däcket vilket gör det mer slitstarkt.

FÖR MEDIER

FÖR MEDIER

Välkommen till vår materialbank! Här hittar du alla våra pressmeddelanden, bilder och videor om våra nya produkter. Allt material är fri för användning, bara du anger källan.

OCH DINA VINTERDÄCK?

OCH DINA VINTERDÄCK?

Premium-däck sparar bränsle, är hållbart tillverkade, minskar vägslitaget och däckljudet - och ser bra ut. Otaliga innovationer och över hundra vinterdäckspatent har gjort Nokian Tyres vinterdäck legendariska.

FÖR MILJÖN

FÖR MILJÖN

Hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet. Både säkerhet och miljövänlighet observeras under däckets hela livscykel. Som alla andra våra produkter så har även Nokian Tyres Nordman SX3 3 utvecklats med hållbarhet som riktlinje.