Electric Fit™

Electric Fit™

 

däck utvecklade till ELBILAR för en komfortabel körupplevelse och SINNESRO 

ELECTRIC FIT™ ÄR VÅR SYMBOL FÖR DÄCK LÄMPLIGA TILL ELBILAR

Electric Fit™ innebär att din elbil är utrustad med däck anpassade för högkvalitativ körning av elbilar. Electric Fit™-symbolen talar om för dig att du kan känna dig trygg med däckets säkra, långvariga prestanda under alla förhållanden.

VÄLJ DIN DÄCKSTORLEK

Electric Fit™ är inte en "one size fits all"-lösning, men det gör det lättare att hitta däck som passar för elbilar: Alla våra premiumdäck passar för elbilskörning av hög kvalitet. Välj bara din däckstorlek så garanterar vi att det är en sömlös EV-passform!

ALLTID ANPASSADE DÄCK OAVSETT VILKEN BIL DU KÖR

ALLTID ANPASSADE DÄCK OAVSETT VILKEN BIL DU KÖR

Alla Nokian Tyres däck kan monteras på både bilar med förbränningsmotor och eldrivna, vilket ger en säker och högkvalitativ prestanda oavsett bilens drivlina. Du kan välja det däck du behöver – It's Electric Fit™.

ALLTID PÅLITLIG SÄKERHET FÖR DINA KÖRFÖRHÅLLANDEN

ALLTID PÅLITLIG SÄKERHET FÖR DINA KÖRFÖRHÅLLANDEN

Alla Nokian Tyres däck ger perfekt prestanda för att upprätthålla säkerhet och sinnesro genom krävande förhållanden och oväntade situationer. Oavsett om det är snöiga vägar, regniga motorvägar eller tuff terräng: Du kan välja det däck du behöver – It’s Electric Fit™.

ALLTID TESTAD FÖR KOMPATIBILITET MED DEN SENASTE BILTEKNOLOGIN

ALLTID TESTAD FÖR KOMPATIBILITET MED DEN SENASTE BILTEKNOLOGIN

Alla Nokian Tyres däck genomgår kontinuerliga prototyptester, utförda under verkliga förhållanden på bilar med den senaste och ledande teknologin. I mer än 10 år har vi varit pionjärer genom att testa däck på elbilar och idag är alla våra däck anpassade för elbilar. Du kan välja det däck du behöver - It's Electric Fit™.

TUNG VIKT

En tyngre elbil kräver mer av däcket för att stanna och detta understryker vikten av däckets avancerade säkerhetsegenskaper på utmanande underlag och i oväntade situationer.

HÖGT VRIDMOMENT

En EV med högt vridmoment reagerar omedelbart och kräver också omedelbar och exakt styrrespons från däcken. Logisk, pålitlig och enkel kontroll även vid greppgränsen är nyckeln till säkerheten.

KRAFTFULL

En kraftfull EV testar däckens kvalitet och lägger vikt på högkvalitativ konstruktion, material och bibehållen finjusterad prestanda under däckets hela livslängd.

FÖRBÄTTRA DIN ELEKTRISKA KÖRKOMFORT

Vi tror att säkerhet är nyckeln som öppnar möjligheten till bekväm och högkvalitativ körning i alla bilar. När du känner dig bekväm bakom ratten, oavsett väder eller väg, är det resultatet av sömlös säkerhet.

För att garantera din körkomfort och sinnesro utvecklar vi ständigt lösningar som minskar däckbuller och ökar slitstyrkan på utmanande vägar. Säkerhet är också relaterad till att förbättra energieffektiviteten genom att minska rullmotståndet och utveckla hållbara material och produktionsmetoder. Vi bygger världens första koldioxidfria däckfabrik.

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™ GARANTERAR KÖRKOMFORT I TOPPKLASS

Nokian Tyres premiumdäck för elbilar använder Nokian Tyres SilentDrive™-teknologi för ljudabsorbering. Resultatet är lägre ljudnivå, mindre buller i kupén och mer körkomfort för att matcha elbilarnas tystnad.

UTVALDA EV-VINTERDÄCK MED NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™-TEKNOLOGI​

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

 

BANBRYTANDE DÄCKUTVECKLING I ELBILARNAS TIDIGA DAGAR

Nokian Tyres har en historia av banbrytande forskning och utveckling för att främja säker körning under alla förhållanden – och för alla fordon. Ända sedan vi uppfann världens första vinterdäck 1934 har nya steg behövt tas för att driva utvecklingen av däckprestanda oberoende av fordonets drivlina. Det som en gång var en framtidsvision är nu vår Electric Fit™-vardag.

ELBILENS HISTORIA​

  • 2012  Världsrekordet för att köra snabbast på is (252,09 km/h (156,64 mph)) med en elbil, samma år som Tesla introducerade Model S.
  • 2014  Världens första vinterdäck designat speciellt för elbilar och är också världens första vinterdäck med energiklass A för rullmotstånd.
  • 2020 Det första dubbdäcket i världen designat för en elbil.

ELECTRIC FIT™

KOMFORTABEL KÖRUPPLEVELSE TESTAD FÖR ATT PASSA ELBILAR OCH GE DIG SINNESRO.

HITTA NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE