Nokian Tyres IntuituTM 
smarta däck

Ha alltid koll på hur dina däck mår –
från ett däck till hela parken

Se videon

Smarta däck för traktorer – din digitala fördel

Är du redo för en ny typ av traktorarbete? Ett arbete som är mer välinformerat, säkrare, effektivare och mer ekonomiskt? Genom smart lufttryck- och temperaturövervakning från de smarta däcken Nokian Tyres IntuituTM och mobilappen vet du alltid hur dina däck mår.

Nokian Tyres Intuitu-systemet för övervakning av däcktryck och temperatur är trådlöst och maskinoberoende och använder inbyggda sensorer och en Bluetooth-anslutning till en smartphone. Nokian Tyres Intuitu håller dig informerad om allt från varningar i realtid till maskinparksinformation.

Ladda ner Intuitu-appen  

Nokian Tyres Intuitu-mobilappen samlar alla dina däck i din ficka. Nokian Tyres Intuitu-appen ser till att du får ut mesta möjliga av dina däck, från ett enda fordon till en hel fordonspark och från traktorer till skogsmaskiner.

FÖLJ MED PÅ DEN DIGITALA RESAN

Digitalisering är nyckeln till effektivare, säkrare och mer hållbart arbete. Med Nokian Tyres Intuitu-plattformen för smarta däck och digitala tjänster, får du många typer av användbara data för att löpande övervaka däckens skick och för att hantera hela din verksamhet.

BÄTTRE EKONOMI

Optimalt däcktryck är viktigt för däckets grepp och stabilitet, liksom för bränsleförbrukningen och däckets livslängd. Med Nokian Tyres Intuitu får du ut mesta möjliga av din däckinvestering.

SÄKRARE

Höga däcktemperaturer kan ge däckskador och är en säkerhetsrisk. Nokian Tyres Intuitu varnar dig i tid och gör hela din verksamhet mer medveten, säkrare och mer hållbar.

LÄNGRE GARANTI

När du registerar dina däck i Nokian Tyres Intuitu får du ett års förlängning av den normala däckgarantin och en direkt kommunikationskanal till Nokian Tyres.

Intuitu-visionen

Nokian heavy tyres
Förare

Förare

  • Däckövervakning
  • Ökad produktivitet
  • Säkrare arbete
Ansvariga för fordonsparker

Ansvariga för fordonsparker

  • Förlängd däcklivslängd
  • Mindre driftstopptid
  • Lägre total ägandekostnad
Maskintillverkare

Maskintillverkare

  • Främja hållbarhet
  • Helhetsinriktad maskinförvaltning
  • Plug and Play-lösning

”Morgnarna är enkla nu när jag kan kolla så att allting är okej genom att enbart se efter i min telefon.”

Jari Suontausta, Nokia, Finland

Bättre däckanvändning med faktabaserad information i realtid

Bättre entreprenadarbete med lägre bränsleförbrukning och mer slitstarka däck

Eftersom Kalle Riihimäki utför vägunderhåll året runt – även under de tuffaste vinterdagarna i Finland – har han stort behov av slitstarka däck till sin traktor. För ett och ett halvt år sedan valde Riihimäki Nokian Tyres smarta däck med IntuituTM-teknik för att plogningsarbetet skulle gå smidigare och effektivare. – Förut kontrollerade jag däckskicket några gånger per år. Nu kan jag enkelt göra det varje dag, när jag vill, konstaterar Riihimäki förnöjt. – "Jag kan kontrollera temperaturen och trycket i mina däck bara med hjälp av telefonen och Nokian Tyres IntuituTM-appen. På det sättet baseras all information jag behöver på fakta och inte bara på visuella bedömningar, säger Riihimäki.

Feedback, frågor, bekymmer?

Nokian Tyres Intuitus supportteam finns här för att hjälpa dig om du stöter på problem. För fler svar, läs Vanliga frågor om Intuitu.

Ladda ner Nokian
Tyres Intuitu-appen