Nokian Tyres E-Truck Drive 19.5

Ett robust drivaxeldäck för medelstora lastbilar i regional och stadstrafik

Hitta en återförsäljare

Nokian Tyres E-Truck Drive 19.5-däcket är ett allrounddäck, utformat för användning i krävande regional-, förorts- och stadstrafik. För grepp och säker hantering året runt, har det en tät mönsterklack av en specialgjord gummiblandning. Det avancerade slitbanemönstret är utformat för att ge stabilitet vid körning, säkerhet och komfort.

 

Effektivitet och komfort

Nyckeln till utmärkt stabilitet och ypperliga hanteringsegenskaper för Nokian Tyres E-Truck Drive 19.5-däcket är dess robusta, avancerade slitbanemönster.

Gjort för manövrering både regionalt och i stadsmiljö

När arbetsdagarna är långa och fullbokade, tål den slitagebeständiga gummiblandningen slitaget från stadsgatorna och landsvägarna i förorterna.

Dragkraft året runt

För snabba hämtningar och leveranser även när snö och slask täcker gatorna, ett Nokian Tyres E-Truck 19.5-däcket har en 3PMSF-märkning.

Nokian Tyres E-Truck Drive 19.5 - Ett robust drivaxeldäck för medelstora lastbilar i regional och stadstrafik

Passande för

Lätt och medelstor transport

Lämpliga omgivningar

Vägkörning Regionalt Stad

Trygghet under hela året

Styrdäcken Nokian Tyres E-Truck 17.5 och 19.5 har 3PMSF-märkning som lovar förstklassiga köregenskaper också när vintern slår till mot stadsgatorna.

M+S 3PMSF

Tekniska specifikationer

285/70R19.5 145/143M Nokian Tyres E-Truck Drive

LI / SS
145/143M
LI / SS 145/143M
ProduktkodRRC-klassVätgreppLjudnivå dBLjudklassM + S3PMSF
T675264 C C 73 dB A Ja Ja
Produktkod T675264
RRC-klass C
Vätgrepp C
Ljudnivå dB 73 dB
Ljudklass A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

265/70R19.5 140/138M Nokian Tyres E-Truck Drive

LI / SS
140/138M
LI / SS 140/138M
ProduktkodRRC-klassVätgreppLjudnivå dBLjudklassM + S3PMSF
T675265 D C 72 dB A Ja Ja
Produktkod T675265
RRC-klass D
Vätgrepp C
Ljudnivå dB 72 dB
Ljudklass A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

Behöver du teknisk hjälp?

LASTBILSDÄCK OCH BUSSDÄCK

Nokian Tyres lastbils- och bussdäck är utformade för krävande professionell användning vid varierande förhållanden. Målet är att garantera säker körning vid alla väder- och vägförhållanden. Vi testar extrema körförhållanden året runt på våra två testcenter i Ivalo i finska Lappland och i Nokia i södra Finland. I vidareutvecklingen av däcken ingår Miljontals körda kilometrar i olika miljöer och i alla slags väderlekar.

DÄCKSÄKERHET

DÄCKSÄKERHET

Däcktryck innebär explosionsrisk, de mycket kraftfulla däckmaskinerna utgör en fara och arbete med däck medför en mängd andra risker för hälsan. Det är viktigt att identifiera riskerna i förväg och agera effektivt för att begränsa dem.

TEKNISK DÄCKHANDBOK

TEKNISK DÄCKHANDBOK

Denna tekniska manual kommer att bli vårt verktyg för att hitta rätt däck för ditt arbete, med löftet att ditt arbete ska ske underhållsfritt. Den här handboken innehåller information om däck och tillbehörsartiklar liksom om särskilda behov och krav inom varje produktkategori. 

Pressmaterial

Pressmaterial

Materialbanken finns bland annat företagets viktigaste logooriginal, senaste produktbilder och broschyrer, färdiga annonsoriginal, videoinspelningar samt tekniska handböcker. Produktbilder kan till exempel användas i tidningsartiklar, bara källan anges.