Nokian Tyres Hakka Truck Coach

Bussdäck med säkert grepp och hög komfort för varje axelposition

Köp däck

Långfärdsbussar måste hålla tidtabellen och samtidigt erbjuda en tyst, bekväm och säker bussresa – med god ekonomi oavsett väderförhållanden. Nokian Tyres Hakka Truck Coach är ett åretruntdäck för alla väder och axelpositioner, avsett för långfärdsbussar som kör på större vägar. Det bygger på årtionden av erfarenhet inom premiumdäck för kommersiellt bruk och erbjuder ett säkert åretruntgrepp med mjuk och behaglig körning, hög komfort och lång livslängd vilket i sin tur banar väg för en god ekonomi. 

 

Säkerhet – alltid full kontroll 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach-bussdäcket har en ny sajpning för bästa grepp tack vare en speciellt utvecklad lamellkonstruktion och optimerat öppet mönster. Åretruntdäcket erbjuder ett säkert grepp i alla väder samt enkel och förutsägbar manövrering, så att du som förare har full kontroll. 

 

Komfort – behagligt och tyst  

Lågt däckljud ger högre passagerarkomfort och bättre förarergonomi. Dessutom blir reglerna för däckljud allt strängare. Nokian Tyres Hakka Truck Coach har en gummiblandning och ett slitbanemönster som är optimerade för behaglig och tyst körning. 

 

Ekonomi – tillförlitlig livslängd 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach ger lång livslängd och jämnt slitage, vilket ger mindre driftstopptid och lägre däckrelaterade kostnader. Risken för däckskador minskar med stenavvisare i mönstret som förhindrar att stenar fastnar, samtidigt som det låga rullmotståndet förbättrar bränsleekonomin. 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach - Bussdäck med säkert grepp och hög komfort för varje axelposition

Passande för

Stadsbussar Långfärdsbussar

Lämpliga omgivningar

Vägkörning

Nokian Tyres Hakka Truck-familjen

Säkerhet och livslängd för varje axelposition

Premiumdäcken i Nokian Tyres Hakka Truck-serien är utformade för att ge pålitliga, ekonomiska och bekväma transporter året runt. Däcken har speciellt anpassade egenskaper för varje axelposition vilket ger robusta allroundprestanda och lägre totala ägandekostnader på alla väglag.

”Till konkurrenskraftiga priser får vi däck som har ungefär samma livslängd som betydligt dyrare alternativ.”

Rogier Staal
VD, Oostenrijk Group, Amsterdam, Nederländerna

”Noktop-regummeringen förlänger däckens livslängd. De har visat sig vara bra och pålitliga däck för daglig användning.”

Toni Österberg
Verkstadschef, Länsilinjat Oy, Tammerfors, Finland

Tekniska specifikationer

295/80R22.5 154/149M Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
154/149M
LI / SS 154/149M
ProduktkodRRC-klassVätgreppLjudnivå dBLjudklassM + S3PMSF
T675271 D C 70 dB A Ja Ja
Produktkod T675271
RRC-klass D
Vätgrepp C
Ljudnivå dB 70 dB
Ljudklass A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

315/80R22.5 156/150L Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
156/150L
LI / SS 156/150L
ProduktkodRRC-klassVätgreppLjudnivå dBLjudklassM + S3PMSF
T675272 C C 69 dB A Ja Ja
Produktkod T675272
RRC-klass C
Vätgrepp C
Ljudnivå dB 69 dB
Ljudklass A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

EU-däckmärkning

Läs mer om EU:s däckmärkning

Behöver du teknisk hjälp?

Nokian Tyres Noktop Hakka Coach – Drivdäck för åretruntbruk

Drivdäcken på långfärdsbussar får nytt liv genom regummering. Nokian Tyres Noktop Hakka Coach-regummeringar har Nokian Tyres Hakka Truck Coach-däckets alla viktiga egenskaper och erbjuder ett säkert åretruntgrepp med mjuk och behaglig körning samt hög komfort och lång livslängd, vilket i sin tur banar väg för god ekonomi.

 

NOKTOP.COM

 

LASTBILSDÄCK OCH BUSSDÄCK

Nokian Tyres lastbils- och bussdäck är utformade för krävande professionell användning vid varierande förhållanden. Målet är att garantera säker körning vid alla väder- och vägförhållanden. Vi testar extrema körförhållanden året runt på våra två testcenter i Ivalo i finska Lappland och i Nokia i södra Finland. I vidareutvecklingen av däcken ingår Miljontals körda kilometrar i olika miljöer och i alla slags väderlekar.

DÄCKSÄKERHET

DÄCKSÄKERHET

Däcktryck innebär explosionsrisk, de mycket kraftfulla däckmaskinerna utgör en fara och arbete med däck medför en mängd andra risker för hälsan. Det är viktigt att identifiera riskerna i förväg och agera effektivt för att begränsa dem.

TEKNISK DÄCKHANDBOK

TEKNISK DÄCKHANDBOK

Denna tekniska manual kommer att bli vårt verktyg för att hitta rätt däck för ditt arbete, med löftet att ditt arbete ska ske underhållsfritt. Den här handboken innehåller information om däck och tillbehörsartiklar liksom om särskilda behov och krav inom varje produktkategori. 

Pressmaterial

Pressmaterial

Materialbanken finns bland annat företagets viktigaste logooriginal, senaste produktbilder och broschyrer, färdiga annonsoriginal, videoinspelningar samt tekniska handböcker. Produktbilder kan till exempel användas i tidningsartiklar, bara källan anges.