FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Nokian E-Truck 17.5 family

Däckfamiljen för region- och stadstrafik året runt

Hitta en återförsäljare

Familjen får tillökning

Däckserien Nokian E-Truck för tunga fordon har visat sig vara ett pålitligt alternativ för långa och medellånga landsvägtransporter. Nu kan du få samma ekonomiska kilometersträckor vid regional trafik och stadstrafik.

Gjorda för verkliga behov

Däckfamiljen Nokian E-Truck 17.5 har konstruerats för de särskilda behov som finns inom stadstrafik och regional trafik.

Dessa däck erbjuder tystgående, smidiga och miljövänliga transporter och de står emot däckslitage vid stadskörning.

Nokian E-Truck Steer 17.5

Ett stabilt styrdäck för region- och stadstrafik

Nokian E-Truck Drive 17.5

Ett robust drivdäck för regional- och stadstrafik

DÄCKSÄKERHET

Däcktryck innebär explosionsrisk, de mycket kraftfulla däckmaskinerna utgör en fara och arbete med däck medför en mängd andra risker för hälsan. Det är viktigt att identifiera riskerna i förväg och agera effektivt för att begränsa dem.

TEKNISK DÄCKHANDBOK

Denna tekniska manual kommer att bli vårt verktyg för att hitta rätt däck för ditt arbete, med löftet att ditt arbete ska ske underhållsfritt. Den här handboken innehåller information om däck och tillbehörsartiklar liksom om särskilda behov och krav inom varje produktkategori. 

Pressmaterial

Materialbanken finns bland annat företagets viktigaste logooriginal, senaste produktbilder och broschyrer, färdiga annonsoriginal, videoinspelningar samt tekniska handböcker. Produktbilder kan till exempel användas i tidningsartiklar, bara källan anges.