tor april 9 10:50 2015 i kategori Företagsnyheter

eNewsletter 1/2015 - Styrkor som aldrig förr

Klicka här för att visa vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

Hakkadäck - för nordiska förhållanden 
Nokian Hakkadäck är skräddarsydda för nordiska sommarförhållanden: grova asfaltvägar och snabbt varierande väderförhållanden. Nyheterna Nokian Hakka Blue SUV och Nokian Hakka Black SUV ger unik trygghet och slitstyrka. Aramid-fibrer gör däcksidan mer styv och stark, vilket ger ännu bättre skydd mot stötar och skärskador, både på grusvägar och i stadstrafik.

Nokian Hakka Black SUV - Tough Cool Performer
Nokian Hakka Black SUV är utvecklat för snabb och krävande körning och däcket förenar stadsjeepsförararnas önskemål om säkerhet i extrema situationer, komfort och slitstyrka.

Nokian Hakka Blue SUV - Tough Wet Performer
Nokian Hakka Blue SUV för varierande stadsjeepsbruk är rätt val för bilförare som gillar effektiv och säker bilkörning, men som även vill njuta av köregenskaperna på sin stadsjeep både på grusvägar och i stadskörning.

Nokian Hakka C2 - Stabilitet och slitstyrka
Nokian Hakka C2 för lätta lastbilar bär även tyngre laster lätt och säkert.

Aftonbladet: Nokian Hakka Blue – mästare på våta vägar
Tidningen Aftonbladet (2015-03-11) rankar Nokian Hakka Blue som delad tvåa i sitt sommardäcktest. Tidningen gillar speciellt däckets exemplariska köregenskaper och det mycket goda greppet på våt asfalt. I den grenen var Nokian Hakka Blue testvinnare.

Kostnadsfria kundförmåner ger mer trygghet på nordiska vägar
En skarp asfaltkant, ett djupt potthål mitt på vägen eller en spik som fastnar i däcket. Bilresan kan få ett snabbt slut oavsett hur väl utrustad bilen är. Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra även om olyckan är framme.

Nokian Tyres och Valtra körde nytt världsrekord för traktorer – 130,165 km/t
Ett nytt hastighetsrekord för traktorer klockades i norra Finland när Juha Kankkunen, mångfaldig världsmästare i rally, hetsade traktorn upp i en hastighet på 130,165 km/t, ett nytt världsrekord som har godkänts av Guinness World Records.