tis september 30 02:14 2014 i kategori Företagsnyheter

eNewsletter 2/2014 - Enastående säkerhet på vintervägar

Klicka här för att visa vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

Enastående säkerhet på vintervägar
Höstens vinterdäckkampanj fortsätter med vårens tema som handlade om vår specialkompetens om nordiska förhållanden. Vintern överraskar alltid, det vet vi redan. Man kan dock aldrig i förväg veta när den kommer och hur den kommer att se ut. Blir det mycket snö och riktigt kallt, eller är det slask och vatten som däcken får möta på vägarna? Det får tiden visa. Hur det än blir så är Hakkapeliitta vinterdäck, dubbade eller odubbade, redo inför vintern. Testvinnare som har utvecklats för nordiska förhållanden med över 80 års gedigen erfarenhet.

Nokian Hakkapeliitta 8 testvinnare i Vi Bilägare
Nokian Hakkapeliitta 8 vann dubbdäcktestet i Sveriges största biltidning Vi Bilägare (13/2014). Däcket fick högsta möjliga poäng på sina utmärkta köregenskaper på is och snö.

Hur många stjärnor ger du för dina Nokian däck?
Skriv en recension och vinn enastående grepp för vintern! Vi lottar ut fem Nokian Hakkapeliitta däckset. Tävlingsperioden är 15 september-12 oktober 2014. Självklart kan du delta i utlottningen även om du ännu inte har några erfarenheter av våra däck!

Nya dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 SUV ger mycket bra grepp och slitstyrka på vintervägar
Nokian Tyres, som för 80 år sedan lanserade världens första vinterdäck, lanserar ett nytt dubbdäck för stadsjeepar, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV. Nyheten har många helt nya innovationer som förbättrar köregenskaperna i tuffa vinterförhållanden i Norden. Branschens mest moderna dubbteknik ger utmärkt grepp på is och snö.

Hakka-skydd - Vår kundförmån ger dig tur i oturen!
Ett överraskande hinder på vägen kan skada däcket. Hakka-skyddet ersätter det skadade däcket utan kostnad. Gör ett tryggt däckköp och börja använda Hakka-skyddet.

Hakkapeliitta vinterkörskola
Under hela sin historia har Nokian Tyres arbetat för att göra det säkrare och mer komfortabelt att köra bil på vintern. Det räcker dock inte enbart att ha bra däck, utan man ska även ha sina kunskaper och färdigheter i ordning. Dessa sidor innehåller ett omfattande kunskapspaket om vinterkörning.

Nokian Tyres tjänster till återförsäljare
På Nokian Tyres sida för återförsäljare kan du få tillgång till alla våra affärsapplikationer.