tis november 5 12:00 2013 i kategorierna Företagsnyheter, Produktmeddelanden

eNewsletter 4/2013 - Nya Hakkapeliitta vinterdäck testvinnare i Sverige, Finland, Norge och Ryssland!Klicka här för att visa vårt nyhetsbrev.
Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

Nya Hakkapeliitta vinterdäck testvinnare i Sverige, Finland, Norge och Ryssland!


Nya Nokian Hakkapeliitta vinterdäck har dominerat motortidningarnas
vinterdäcktester i Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Ukraina. Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 har förutom ett test hittills vunnit samtliga däcktester i Sverige, Finland, Norge, Ryssland och Ukraina. Det nya nordiska dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R2 har hittills vunnit däcktester i Sverige, Norge, Finland och Ryssland.

Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper bilister i vintertrafiken


Vi erbjuder alla som kör med Hakkapeliitta-vinterdäck bättre sinnesfrid på
vägen. Nokian Tyres kundförmåner Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper dig om däcket går sönder. Ett enda telefonsamtal räcker för att få hjälp.

Dags att byta vinterdäck på bilen!


Nattfrost och morgontemperaturer kring noll grader får bilägare att tänka på däckskifte. Det är klokt att montera på vinterdäcken så fort som möjligt för att kunna köra säkert på hala vägar. Innan vinterdäcken monteras på ska du kontrollera ifall de är för slitna eller för gamla. Måste du köpa nya däck ska du bestämma om du ska ha dubbdäck eller dubbfria vinterdäck. Oavsett ditt val är det värt att investera i vinterdäck av hög kvalitet.

Hakkapeliitta vinterkörskola


Ett säkert däckval underlättar bilkörningen i extrema vinterförhållanden. Det räcker dock inte enbart att ha bra däck utan bilföraren ska även ha kunskaper om hur man kör på vintern. Testa dina kunskaper i vinterkörskolan!

Läs vad andra bilister tycker om sina däck!


Hur många stjärnor ger du för dina Nokian däck? Vi ger våra kunder möjlighet att ge sina åsikter om våra produkter. Berätta om dina erfarenheter om Nokian däck och du deltar i utlottningen av bensinpresentkort varje månad.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Överlägset grepp och rullmotstånd


Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 är ett nytt toppdäck för nordiska
vinterförhållanden. Däckets många innovationer känns och syns vid den dagliga bilkörningen. Däcket representerar en helt ny epok och det förenar ytterst bra vintergrepp med lågt vägslitage.

Nokian Hakkapeliitta R2 - Komfort för nordiska förhållanden


Det nya nordiska dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R2 är första valet för bilister som uppskattar unik komfort och gröna värden. Däcket sparar mycket bränsle och minskar koldioxidutsläppen.

Klicka här för att visa vårt nyhetsbrev.
Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.