fre september 14 02:17 2007

Nokian Heavy Tyres förnyade sina webbsidor:


Med hjälp av däcksökaren går det att hitta rätta däck lätt och snabbtDe nya webbsidorna, som både utseende- och konstruktionsmässigt har förnyats totalt, erbjuder mångsidig och aktuell information om produkterna. Nyheter och exakt produktinformation om skogsmaskinsdäck och andra specialdäck finns tillgänglig snabbt och enkelt.

Visuellt ser webbsidorna dynamiska ut. Temabilderna leder besökaren till hemmaplanen för tunga däck: till skogar, åkrar, hamnar och gruvor. Den mest intressanta och nyttigaste tjänsten är en effektiv sökfunktion som hjälper kunden att hitta rätta däck till sitt fordon.

Utöver på finska finns webbsidorna på svenska, engelska, tyska och ryska på adressen: www.nokiantyres.com/heavytyres

Nokian Heavy Tyres

Nokian Heavy Tyres är en tillverkare av specialdäck, med skogsdäck som viktigaste produktområde. Företaget utvecklar däck för skogsmaskiner för den nordiska kortvirkesmetoden och på detta område är företaget marknadsledare i världen.

Nokian Heavy Tyres produktsortiment innefattar dessutom specialdäck för lantbruket samt däck för olika arbetsmaskiner. Nokians tunga däck säljs både till OM och eftermarknaden. Nokian har ett tätt samarbete med olika maskin- och utrustningstillverkare. Nokian Heavy Tyres ingår i koncernen Nokian Tyres.

Ytterligare information:

Jukka Hautala
marknadschef, Nokian Heavy Tyres
tfn +358 10 401 7570
förnamn.familjenamn@nokiantyres.com