ons mars 21 12:00 2012 i kategori Företagsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 1/2012Läs mera: eNewsletter 1/2012

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

eNewsletter 1/2012 - Njut av vatten.Sommardäck ska vara säkra i alla slags körförhållanden som man kan råka ut för på vägarna i norr: stekheta sommardagar, kyliga höstmorgnar, såväl våt som torr asfalt och tjälskadade vägar. Nokian Hakkadäcken är konstruerade att fungera tryggt och utan överraskningar under alla slags sommardagar. Våra unika innovationer och bra tilläggstjänster fullbordar din körglädje. I vår vårkampanj vill vi att fler ska registrera sig på Hakka-skydd: priset i tävlingen för däckåterförsäljare och i utlottningen för konsumentkunderna är en resa till Porsches körskola i Tyskland!

Nokian Hakka Blue - Prestanda på våta vägar


Nya sommardäcket Nokian Hakka Blue är utvecklat för snabbt varierande nordiska förhållanden och ger mycket bra grepp och köregenskaper på våta vägar.

Nokian Rotiiva AT - Robust slitstyrka


Rotiiva AT ger goda köregenskaper både på asfalt- och grusvägar, men rullar utan svårigheter även i lätt terräng. Däckets robusta konstruktion och den skräddarsydda gummiblandningen i slitbanan, som ger bra skydd mot skärskador, ger däcket god slitstyrka även på tyngre bilar.

EU:s nya däckmärkning


EU:s nya däckmärkning, som träder i kraft från och med november 2012, kommer att hjälpa konsumenternas val av däck.

Välkommen till Hakka Club!


När du registrerar dig i Hakka Club får du med Nokian Hakka och Nokian Hakkapeliitta -däcksserien även det unika Hakka-skyddet, Hakka-vägassistansen och Hakka-nöjdhetslöfte för sommardäck.

Hakkapeliitta-testförare bloggar!


Senaste nyheter från våra testförare och observationer om däck och annat kan du läsa på våra testförarnas bloggar. Varje testförare rapporterar om sitt liv i bilen på sitt eget personliga sätt.

Hakkapedia - Sätt at göra detv säkrare i trafiken


Hakkapedia representerar på ett modernt sätt Nokian Tyres produktfilosofi som grundar sig på att öka trafiksäkerheten. Läs mer om vår helhet, häng med och skicka vidare!