tor september 15 01:10 2011 i kategori Företagsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 2/2011Läs mera: newsletter.nokiantyres.com/se?issue=22468545

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

eNewsletter 2/2011Först. Snabbast. Hakkapeliitta.
Höstens vinterdäckkampanj fortsätter med vårens tema som handlade om vår specialkompetens om nordiska förhållanden. Målet är Prag och på agendan står den kommande vinterdäcksäsongen.

Nytt på Hakkapedia! Däcktestare från verkliga livet i Sverige, Norge och Finland
Tjänsten Hakkapedia har förnyats och kommer under hösten att aktivera konsumenter att delta i utvecklingen av ännu säkrare däck. I samband med vår vinterkampanj kommer vi att starta testförarprogrammet Hakkapedia vars syfte är att fördjupa vårt samarbete med konsumenterna, samt att samla erfarenheter från däckanvändare från det verkliga livet, för inspiration för vår produktutveckling.

Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper bilister i vintertrafiken
Hakka-skydd, som ges till Nokian Hakka sommardäck, ska i fortsättningen även omfatta Nokian Hakkapeliitta vinterdäck. Hakka-vägassistans ger hjälp om det blir problem med Nokian däck på vägen.

Sportiga elbilen ERA och Nokian däck
ERA (Electric Race About) är en elbil som studenter på Helsingfors yrkeshögskola Metropolia har byggt. Bilen är en fullblodssportbil som har vunnit många fina priser: andra plats i tävlingen Automotive X-prize 2010 i USA och vinnare i tävlingen Michelin Bidendum Challenge 2011 i Tyskland.

Nya Nokian Hakka Blue – topprestanda på våta vägar
Det senaste tillskottet i Nokian Tyres sommardäckfamilj Hakka har skräddarsytts för nordiska vägar och det nya däcket ger bästa möjliga grepp och exakta köregenskaper på våta vägar, i krävande förhållanden då bilföraren måste kunna lita på sina däck.

Nokian Hakkapeliitta 75 år
Nokian Tyres mest kända och framgångsrika produkt, vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta, fyller 75 år i år.

"Vintern kommer säkert i år också och lika säkert kommer även Nokian däck"
Nokian Tyres försäljningsdirektör Kari-Pekka Laaksonen har bråttom till flygplatsen. Hans första tjänsteresa efter semestern väntar.

Läs mera: newsletter.nokiantyres.com/se?issue=22468545