tor september 20 12:00 2012 i kategori Företagsnyheter

Nokian Tyres eNewsletter 2/2012Läs mera: eNewsletter 2/2012

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

eNewsletter 2/2012 - Ansök till testförare i verkliga livet och vinn Hakkapeliitta däck!Vi söker testförare i verkliga livet igen. Vi ger dig däck – du delar med dig dina upplevelser! Testförare i verkliga livet upplever vinterns extrema förhållanden med sina Hakkapeliitta vinterdäck och berättar om sina körupplevelser på sina bloggar. Era upplevelser på vintervägar främjar trafiksäkerheten och hjälper oss att utveckla ännu säkrare däck. Vi kommer att välja ut 25 bilister som Hakkapeliitta testförare. Är du en av dem?

EU:s däckmärkningEU:s nya däckmärkning, som träder i kraft från och med november 2012, kommer att underlätta valet av däck. Däckmärkningen kommer att fungera ungefär på samma sätt som energieffektivitetsmärkningen för hushållsmaskiner. Syftet med däckmärkningen är att man ska välja däck med bättre kvalitet och därmed också mer säkra däck

Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper bilister i vintertrafikenVi erbjuder alla som kör med Hakkapeliitta-vinterdäck bättre sinnesfrid på vägen. Nokian Tyres kundförmåner Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper dig om däcket går sönder. Ett enda telefonsamtal räcker för att få hjälp.

I full fart på banan med Porsche och Hakka-skyddNokian Tyres arrangerade under första helgen i september en körskola för bankörning på Porsches bana i Leipzig i Tyskland. Deltagarna var en grupp av 16 nordiska bilförare som fick lära sig att köra på banan som är känd för sina kurvor från Formula-världen och framför allt lärde de sig att köra bil på ett mer säkert sätt.

Nya Nokian Hakka Black – Maximal prestanda för snabb körningNya sommardäcket Nokian Hakka Black övertygar med sina exakta köregenskaper. Nykomlingen i produktfamiljen Nokian Hakka rullar stabilt och komfortabelt på grova nordiska asfaltvägar. Däcket klarar av alla typer av extrema förhållanden utan problem och styr balanserat även på spåriga vägar, oavsett hur kallt eller varmt det är ute.

Nokian eLine - Branschens bästa bränsleeffektivitet och säkra greppegenskaperNokian eLine med framtidens teknik går direkt till toppen och når AA-klassificering i EU:s kommande däckmärkning.

Nokian Hakkapeliitta 7 - En testvinnare med unika köregenskaperNokian Hakkapeliitta 7 dubbdäck har vunnit många tester. Däcket ger unika vinteregenskaper och mycket komfortabla köregenskaper. Däcket klarar säkert och flexibelt de snabbt varierande vinterförhållandena.