FÖDD FÖR VINTERN

LÄS MER

Hitta de däck som passar dig bäst

Uppskattar du överlägset grepp på is och snö? Eller bekväm körning även på mildare vinterdagar? Eller kanske låg bränsleförbrukning och grönare körning? Berätta vilken den viktigaste egenskapen med vinterdäck är för dig och motivera varför, så kan du vinna en uppsättning vinterdäck.

 

REN SÄKERHET

Nya Hakkapeliitta R5 ett dubbfritt vinterdäck för personbilar tillverkat för att leverera kompromisslöst grepp och smarta köregenskaper för alla dagar under vintern. Nya Hakkapeliitta R5 erbjuder den renaste formen av säkerhet. Det är en innovativ kombination av rent vintergrepp, låg ljudnivå och hållbarhet.

PERSONBILAR

EL- OCH HYBRIDBILAR

SUV / 4X4

VÄLJ NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET

Nokian Hakkapeliitta 10 är utvecklad för att skydda dig och människorna runt dig. Vårt senaste dubbdäck är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Nokian Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet till situationer där det behövs som mest.

PERSONBILAR

EL- OCH HYBRIDBILAR

SUV / 4X4

VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

Få hållbarhet och säkerhet för arbete och semester med nya Hakkapeliitta för lätta lastbilar. Dubbade Hakkapeliitta CR4 och dubbfria Hakkapeliitta C4 kommer båda med Aramidförstärkta sidoväggar som skyddar dig på dåliga vägar.

DUBBAD VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

DUBBFRI VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

HISTORIEN OM VINTERDÄCKET

Nokian Tyres uppfann världens första vinterdäck 1934. Tack vare tuffa tester och kontinuerlig innovation har det moderna Nokian Tyres vinterdäcket skapats till att idag vara en högteknologisk säkerhetsutrustning för daglig körning. Hur har utvecklingsarbetet för nya vinterdäck förändrats genom decennierna?

HAKKASKYDD® VÅRT LÖFTE TILL DIG

Om oturen är framme, är Hakkaskydd® där för att rädda din resa. Hakkaskydd® hjälper dig snabbt och kostnadsfritt vid ofrivillig däckskada.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad ska du tänka på när du väljer däck? Hur håller du dina däck i gott skick och varför är det viktigt att göra det? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och lär dig mer om däck!

HITTA NÄRMASTE NOKIAN TYRES ÅTERFÖRSÄLJARE

Duktiga experter hos våra däckåterförsäljare som finns nära dig är redo att serva dig!

HITTA NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE