NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 - SKYDDAR DIG OCH MÄNNISKORNA RUNT DIG

Vårt senaste dubbdäck är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Nokian Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet till situationer där det behövs som mest.

GRÖNARE OCH MER KOMFORTABEL VINTERKÖRNING

Dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R3 ger säkerhet och komfort för vinterkörning. Det extremt låga rullmotståndet innebär betydande bränslebesparingar eller en längre räckvidd för elbilar och hybrider.

DUBBAT ELLER ODUBBAT - SINNESRO UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN

Våra vinterdäck erbjuder en säker resa under alla nordiska vinterförhållanden. Hitta rätt dubbade eller odubbade vinterdäck för din bil och njut av vintern.

LÄS MER OM VÅRA KOSTNADSFRIA KUNDFÖRMÅNER

Trygghet betyder att du kan resa säkert och hållbart i alla förhållanden. Våra kostnadsfria kundförmåner ökar tryggheten och garanterar att du kommer fram säkert, även om oturen skulle vara framme när du är ute på vägen.

PÅ RESA MOT EN SÄKRARE VÄRLD

Säkerhet betyder mer för oss än daglig körning. Vi tror att våra handlingar kan påverka planetens välbefinnande och allt som lever på den.

95 % REKOMMENDERAR VÅRA DÄCK

1934 utvecklade vi världens första vinterdäck. Arbetet som har pågått i generationer och värdefull feedback från nordiska förare har bidragit till utvecklingen av moderna vinterdäck för att bli extremt säkra. Läs recensioner från användare av våra produkter, eller skriv din egen.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Titta i vår däckguide för att få råd.

KÄNNER DU TILL SKICKET PÅ DINA DÄCK?

En stor del av däckrelaterade olyckor beror på slitna däck. SnapSkan är en kostnadsfri tjänst som läser av konditionen på dina däck och dess inverkan på trafiksäkerheten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad ska du tänka på när du väljer däck? Hur håller du dina däck i gott skick och varför är det viktigt att göra det? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och lär dig mer om däck!

Hitta närmaste Nokian Tyres återförsäljare

Duktiga experter hos våra däckåterförsäljare som finns nära dig är redo att serva dig!

Hitta närmaste återförsäljare

Hitta närmaste Nokian Tyres återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Duktiga experter hos våra däckåterförsäljare som finns nära dig är redo att serva dig!