Det är en vacker resa

Backarna är levande året runt!

minute read

Sommaraktiviteter på skidorter är lika roliga som vintersport


Gillar du att utmana dina gränser i skidbackarna? Även när snön smälter kan du fortfarande testa dina gränser på skidorter. Många av dem är öppna året runt och erbjuder en mängd aktiviteter för friluftsutforskare.

 

DOWNHILL ÄR INTE BARA FÖR VÅGHALSAR

Om du är lite av en fartälskare kan du prova dina färdigheter i downhill! Den här lite mer exotiska versionen av mountainbike-cykling har blivit ett återkommande inslag för sommarsäsongen på många skidorter. Och även om det låter som en hobby för våghalsar finns det olika svårighetsgrader, precis som i utförsåkning. Backar för nybörjare och backar för de mer avancerade vildhjärnorna. Det bästa är att du ofta inte behöver cykla uppför backen, bara ner! Precis som vid skidåkningen på vintern kan du och din cykel ta liften hela vägen till toppen!

Många orter erbjuder lektioner för nybörjare och hyr ut nödvändig utrustning så att du inte behöver investera innan du testar det. En speciell cykel behövs, plus en hel ansiktshjälm och kroppsskydd för säkerhet. Du kommer att flyga nedför backarna på nolltid!

 

Ta dig till dessa naturstigar på ett säkert sätt

De flesta orter är belägna i vackra miljöer där det finns naturstigar överallt. Men vägen dit är förmodligen inte fullt så jämn som motorvägar. Med våra däck kan du köra lika säkert på de små bergsvägarna som på gatorna i din hemstad. På så vis kan du – i stället för att fokusera helt på att komma dit – ta en vandringstur och fota otroliga bilder till Instagram, och fortfarande ha energi att njuta av allt som orten har att erbjuda.

SINNESRO PÅ NORDISKA SOMMARVÄGAR

Våra Nokian Hakka sommardäck ger en säker resa under alla nordiska vägförhållanden från tidig vår till sen höst. Hitta sommardäcken som passar dig och njut av bekymmersfri körning.

NOKIAN HAKKA SOMMARDÄCK