Det är en vacker resa

Den fantastiska naturen är närmare än du tror!

minute read

I stället för att resa runt i världen, varför inte stuva in familjen i din bil och utforska alla spännande äventyr som finns nära dig? Även en kort tid i naturen kan hjälpa dig att slappna av och andas lättare.


Minisemester med minimalt koldioxidavtryck

Helgturer eller sommarsemestrar kan ge dig en välbehövlig paus från vardagen. När ni hoppar in i bilen kan ni göra egna scheman och bestämma en egen rutt. Kör en hel dag eller bara några timmar, det är upp till dig. Ni behöver inte springa till olika flyg eller släpa runt ert bagage på stationer. Sätt dig bara i din bil och åk dit dagen tar dig, vare sig det är bärplockning, avslappning på en semesterort vid sjön eller utforskande av gamla slott och ruiner. Finns det kanske en nationalpark inom köravstånd? Eller en stadspark som ni inte har utforskat än? Att spendera tid i naturen är ett utmärkt sätt att stressa av och öka din kreativitet.

Kvalitetstid med familjen

När ni reser lokalt får du dessutom spendera lite kvalitetstid med dina nära och kära, och samtidigt beskåda det växlande landskapet privat och komfortabelt i er egen bil. Att packa en picknickkorg och gå på en kort vandringstur i naturen är ett riktigt äventyr för ett barn. Föreställ dig att sitta vid elden och grilla korv eller marshmallows, lyssna på de lugnande ljuden från havet eller vinden som viskar i skogen ...  Det här är den typ av minnen som ditt barn kommer att vårda ömt som vuxen. Dagsturer gör inte heller stora hål i kassan, eftersom ni kan köra hem på kvällen och sova i er egen säng.

Öka däcktrycket

Att resa med din bil kan vara roligt och säkert året runt när du har rätt däck på din bil. Kom bara ihåg att när du har packat bilen full av nära och kära och bagage måste du kontrollera att dina däck klarar uppgiften. Ju mer belastning, desto mer tryck behövs för att frakta den säkert. Så när du har fått in allt och alla i bilen, kom ihåg att svänga förbi macken och kontrollera däcktrycket och fylla på lite mer luft i dina däck innan du ger dig ut för att utforska det stora okända!

Trygghet för att utforska den fantastiska naturen

Visste du att du kan få mer trygghet när du aktiverar Hakkaskyddet för dina nya Nokian Tyres Hakka-däck? Om din bilresa slutar med en oavsiktlig däckskada som inte går att reparera får du ett helt nytt däck utan kostnad. Så kom iväg – en vacker resa väntar.

SINNESRO PÅ NORDISKA SOMMARVÄGAR

Våra Nokian Hakka sommardäck ger en säker resa under alla nordiska vägförhållanden från tidig vår till sen höst. Hitta sommardäcken som passar dig och njut av bekymmersfri körning.

NOKIAN HAKKA SOMMARDÄCK