Däckfamiljerna Nokian Tyres E-Truck 17.5 och 19.5

ALLROUNDDÄCK FÖR TRAFIK BÅDE REGIONALT OCH I STADSMILJÖ

Hitta en återförsäljare

17.5 och 19.5 – familjen får tillökning

Nokian Tyres E-Truck-serien med 22.5-tumsdäck för tunga fordon är ett beprövat och pålitligt alternativ för långa och medellånga landsvägtransporter. Nu kan du få samma ekonomiska kilometrar vid regional trafik och stadstrafik.

 

DRAGKRAFT ÅRET RUNT

Styrdäcken Nokian Tyres E-Truck 17.5 och 19.5 har 3PMSF-märkning som lovar förstklassiga köregenskaper också när vintern slår till mot stadsgatorna.

M+S 3PMSF

"White Hell" – Här testar vi våra däck

#nyhet

NOKIAN Tyres E-TRUCK steer 19.5

Stabilt och pålitligt framdäck för medelstora kommersiella lastbilar, Nokian Tyres E-Truck Steer 19.5 erbjuder goda hanteringsegenskaper i viktklassen 12–16 ton med sitt robusta slitbanemönster. För en lång, problemfri livslängd så har det en väldigt jämn förslitning och däckljudet är trivsamt lågt.

#nyhet

NOKIAN Tyres E-TRUCK Drive 19.5

Nokian Tyres E-Truck Drive 19.5-däcket är ett allrounddäck, utformat för användning i krävande regional-, förorts- och stadstrafik. För grepp och säker hantering året runt, har det en tät mönsterklack av en specialgjord gummiblandning. Det avancerade slitbanemönstret är utformat för att ge stabilitet vid körning, säkerhet och komfort.

Nokian Tyres E-Truck Steer 17.5

Ett stabilt styrdäck för region- och stadstrafik

Nokian Tyres E-Truck Drive 17.5

Ett robust drivdäck för regional- och stadstrafik

LASTBILS- OCH BUSSDÄCK

Nokian Tyres lastbils- och bussdäck är utformade för krävande professionell användning vid varierande förhållanden. Målet är att garantera säker körning vid alla väder- och vägförhållanden. Vi testar extrema körförhållanden året runt på våra två testcenter i Ivalo i finska Lappland och i Nokia i södra Finland. I vidareutvecklingen av däcken ingår Miljontals körda kilometrar i olika miljöer och i alla slags väderlekar.

DÄCKSÄKERHET

DÄCKSÄKERHET

Däcktryck innebär explosionsrisk, de mycket kraftfulla däckmaskinerna utgör en fara och arbete med däck medför en mängd andra risker för hälsan. Det är viktigt att identifiera riskerna i förväg och agera effektivt för att begränsa dem.

TEKNISK DÄCKHANDBOK

TEKNISK DÄCKHANDBOK

Denna tekniska manual kommer att bli vårt verktyg för att hitta rätt däck för ditt arbete, med löftet att ditt arbete ska ske underhållsfritt. Den här handboken innehåller information om däck och tillbehörsartiklar liksom om särskilda behov och krav inom varje produktkategori. 

Pressmaterial

Pressmaterial

Materialbanken finns bland annat företagets viktigaste logooriginal, senaste produktbilder och broschyrer, färdiga annonsoriginal, videoinspelningar samt tekniska handböcker. Produktbilder kan till exempel användas i tidningsartiklar, bara källan anges.