Lantbruksdäckens broschyrer förnyades

4.4.2008 3:59 i kategori Företagsnyheter

Med hjälp av de förnyade broschyrerna och de fräscha illustrationerna är det enklare att jämföra olika däcks egenskaper och lära känna driftmiljöerna.

Sortimentet av lantbruksdäck från Nokian Heavy Tyres ger en bred täckning av behoven inom den professionella entreprenaden och det moderna lantbruket. Med hjälp av de förnyade broschyrerna och de fräscha illustrationerna är det enklare att jämföra olika däcks egenskaper och lära känna driftmiljöerna. Valet av däck stöds av informativa tekniska tabeller där däckens dimensioner, fälgar och belastningsuppgifter beskrivs.
 
I broschyren Flotation Radial spelas huvudrollerna av Nokian Country King, ett mångsidigt däck som är lämpligt för släpvagnar och stora lantbruksmaskiner, och Nokian ELS Radial, ett miljövänligt och lättrullande däck.
 
I lantbrukskatalogen, som ger en djupare beskrivning av hela produktrepertoaren, beskrivs förutom produkterna Flotation Radial även favoriterna bland traktordrivdäcken: Nokian TRI 2 och Nokian TRI Multiplus samt Nokian Trailer och Nokian ELS L-1 som är lämpliga för generell användning inom lantbruket.