Senaste numret av tidningen Heavy – många tips om hur du kan lyckas

18.11.2010 10:12 i kategori Företagsnyheter

Vilka faktorer är det som gör att du kan bli framgångsrik? Pålitliga arbetsredskap med hög kvalitet gör att arbetet sker smidigt, men det riktiga receptet för framgång skapas av rätt attityd och skickligt ställda mål. På det sättet klarar man av även tuffa arbeten under marken.

Det senaste numret av Nokian Heavy Tyres kundtidning Heavy berättar om hur maskinentreprenörer och maskinutvecklare kan arbeta framgångsrikt i dag och i framtiden. Heavy presenterar intressanta personer, nya specialdäck och däckanvändare runt om i världen som berättar om sina erfarenheter.
 
Heavy 2/2010 – ”Framgångar skapas på fältet”

- Svaret till frågan om hur du kan prestera bra varje arbetsdag finns närmare än du tror. Ihärdigt arbete och positiv inställning är kännetecknande för Heavys läsare.
- Får vi presentera: Nokian Forest King, skogarnas nya kung, världens starkaste skogsmaskinsdäck.
- Hamnmaskiner i hamnarna i Kotka och Nordsjö i Helsingfors transporterar tunga laster. Nokian HTS Straddle garanterar stabiliteten och slitstyrkan.
- Däck som är utvecklade i svåra förhållanden i Norden är pålitliga överallt i världen och i alla förhållanden.
- Framtidens arbetsmaskin ser till att även föraren mår bra. I en virtuell miljö testas olika lösningar om hur arbetet kan ske smidigt.
 
Kundtidningen Heavy kommer ut på finska, engelska, tyska och ryska.
 
Heavy 2/2010, pdf