Välkommen att besöka vår monter på Elmia Wood, monter nummer 752!

11.5.2009 6:08 i kategori Företagsnyheter

Nokian Heavy Tyres ställer ut sina produkter på Elmia Wood den 3-6 juni 2009. Vi önskar dig hjärtligt välkommen att besöka vår monter. Vi har en hel del intressanta produkter att presentera och vi berättar gärna för dig vår syn på framtidens däck för skogsmaskiner, bland annat när det gäller slanglösa radialdäck i skogen.

Nokian Heavy Tyres är banbrytare när det gäller skogsmaskinsdäck. Som första däcktillverkare i världen lanserade vi ett radialdäck för skogsmaskiner, Nokian Forest Rider. Vi är fortfarande ensamma med den här typen av däck. På mässan presenterar vi nya dimensioner på detta banbrytande däck. Vi visar även däck för lantbrukstraktorer som kör i skogen. När det gäller däck till CTL-skogsmaskiner är Nokian Heavy Tyres marknadsledare.

I vår monter kan du även se alla andra Nokian Heavy Tyres produkter. Där finns bland annat nya dimensioner av Nokian Forest King F och Nokian TRI 2, det optimala däcket vid långa vägtransporter i jordbruket. Ett däck som drar bra på åkern och har goda självrensningsegenskaper. Nokian TRI 2 är ett däck som i dag är det ända alternativet vid kommunal körning.

Samtliga Nokian Heavy Tyres produkter tillverkas utan skadliga högaromatiska oljor och miljövänlighet är en av många viktiga egenskaper i våra däck.

Vi ses i vår monter nummer 752!

Hjärtligt välkommen!