FÖDD FÖR VINTERN

Hitta de däck som passar dig bäst

Testa dina vinterdäcks-kunskaper och vinn nya däck

Gör vårt test så kan du vinna nya däck. Få reda på saker du förmodligen inte visste om vinterdäck. Du kan också bara delta i utlottningen för att vinna säkra Hakkapeliitta vinterdäck från uppfinnaren av vinterdäck.

Delta här

 

REN SÄKERHET

Nya Hakkapeliitta R5 ett dubbfritt vinterdäck för personbilar tillverkat för att leverera kompromisslöst grepp och smarta köregenskaper för alla dagar under vintern. Nya Hakkapeliitta R5 erbjuder den renaste formen av säkerhet. Det är en innovativ kombination av rent vintergrepp, låg ljudnivå och hållbarhet.

PERSONBILAR
EL- OCH HYBRIDBILAR
SUV / 4X4

VÄLJ NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 är utvecklad för att skydda dig och människorna runt dig. Vårt senaste dubbdäck är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet till situationer där det behövs som mest.

PERSONBILAR
EL- OCH HYBRIDBILAR
SUV / 4X4

ELECTRIC FIT™


Däck utvecklade till elbilar för en komfortabel körupplevelse och sinnesro.

LÄS MES

VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

Få hållbarhet och säkerhet för arbete och semester med nya Hakkapeliitta för lätta lastbilar. Dubbade Hakkapeliitta CR4 och dubbfria Hakkapeliitta C4 kommer båda med Aramidförstärkta sidoväggar som skyddar dig på dåliga vägar.

DUBBAD VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

DUBBFRI VINTERSÄKERHET FÖR DIN SKÅPBIL ELLER HUSBIL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad ska du tänka på när du väljer däck? Hur håller du dina däck i gott skick och varför är det viktigt att göra det? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och lär dig mer om däck!

HAKKASKYDD® VÅRT LÖFTE TILL DIG

Om oturen är framme, är Hakkaskydd® där för att rädda din resa. Hakkaskydd® hjälper dig snabbt och kostnadsfritt vid ofrivillig däckskada.

LÄS MER OCH AKTIVERA DITT HAKKASKYDD

 

HITTA NÄRMASTE NOKIAN TYRES ÅTERFÖRSÄLJARE

 

HITTA NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE