mån september 23 12:00 2013 i kategori Företagsnyheter

eNewsletter 3/2013 - Grepp som aldrig förLäs mera: eNewsletter 3/2013

Genom att prenumerera våra newsletter kommer du i fortsättningen att få alla newsletter direkt till din e-postadress.

Hur skulle du beskriva Nokian Tyres innersta själ?


Vinterdäck, Nokian Tyres legendarisk innovation, fyller 80 år 2014. Därför bjuder vi in dig att skapa en ny slogan för Nokian Tyres, en slogan som sedan kommer att starta vårt jubileumsår! Åtta finalister kommer att vinna var sitt set Nokian Tyres vinterdäck och första priset är otroliga 8000 €! Lämna ditt tävlingsbidrag senast den 15 oktober 2013. Vi söker en riktig bra idé – en kort och slående slogan som kan användas globalt och som beskriver Nokian Tyres innersta själ på ett bra sätt.

Nya Nokian Hakkapeliitta 8 vann dubbdäcktestet i Vi Bilägare


Nokian Tyres nya dubbdäck Nokian Hakkapeliitta 8 vann dubbdäcktestet i motortidningen Vi Bilägare (13/2013). Däcket var bäst i deltester grepp på is, snö och barmark. Tidningen premierar framför allt däckets styrreaktioner och hanterbarhet samt däckets goda broms- och startförmåga. Däcket har hittills även vunnit två däcktester i Finland och ett i Ryssland.

Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper bilister i vintertrafiken


Vi erbjuder alla som kör med Hakkapeliitta-vinterdäck bättre sinnesfrid på vägen. Nokian Tyres kundförmåner Hakka-skydd och Hakka-vägassistans hjälper dig om däcket går sönder. Ett enda telefonsamtal räcker för att få hjälp.

Nokian Tyres och gatudamm


Tack vare vårt långsiktiga och unika utvecklingsarbete är våra däck både säkra och miljövänliga: de sänker vägslitaget och har mindre påverkan på luftkvalitén. Gå in på vår webbsida och läs mer. Där kan du även ladda hem vår nya informationsbroschyr. För säkrare och miljövänligare bilkörning.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Överlägset grepp och rullmotstånd


Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 är ett nytt toppdäck för nordiska vinterförhållanden. Däckets många innovationer känns och syns vid den dagliga bilkörningen. Däcket representerar en helt ny epok och det förenar ytterst bra vintergrepp med lågt vägslitage.

Nokian Hakkapeliitta R2 - Komfort för nordiska förhållanden


Det nya nordiska dubbfria vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta R2 är första valet för bilister som uppskattar unik komfort och gröna värden. Däcket sparar mycket bränsle och minskar koldioxidutsläppen.

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV - Nordisk komfort och utmärkt stabilitet


Mångsidiga Nokian Hakkapeliitta R2 SUV förenar ett gott vintergrepp med komfortabla köregenskaper. Nya innovationer ger det robusta däcket goda greppegenskaper.